SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: Így karácsonyoznak Liptai Claudiáék

Már egy hónapja feldíszítette a házat, időben belekezdett a bonbon gyártásba is. Liptai Claudia imádja a karácsonyt.
  • Szerző: Ripost

Liptai Claudia a legjobb példa arra, hogy bármi megtörténhet az ember életében, csak nem szabad feladni. 2010-ben elvált és azután sokáig nem volt szerencséje a szerelemben.

Éveken át a karácsonyt is egyedül ünnepelte, barátai segítették át az ünnepen. Hiába volt mellette Panka lánya, valahogy mindig hiányzott egy társ az életéből. Akkoriban még így nyilatkozott Liptai Claudia:

 "Az egyedüllét nagyon rossz karácsonykor. Az ünnep érzése nekem: sok ember együtt. És mivel valahogy mindig úgy alakul, hogy engem kirúgnak, vagy én kirúgok valakit, mindig egyedül vagyok karácsonykor, ezért nekem bevett szokásaim vannak. Nagy baráti körben ünnepelem a karácsonyt, ahol gyerekek vannak, ahol Panka is jól érzi magát. Fontos, hogy zsivaj legyen, ne csönd” – mondta Claudia, akivel az elmúlt három évben megfordult a világ.

Találkozott Pataki Ádám cukrászmesterrel, akitől egy tündéri kisfia született, majd idén nyáron összeházasodtak. Ezzel minden, a karácsony is új értelmet nyert.

Claudia ismét gyermeki lelkesedéssel sürög-forog a konyhában. Már egy hónappal korábban feldíszíti a házat, a cukrászdában is besegít a férjének és alig várja, hogy idén is családtagoktól és barátoktól legyen hangos a ház.

"Biztos van olyan, hogy karácsony cunami. Imádom a karácsonyt, őrülten sokat foglalkozom a karácsonyi előkészületekkel. Otthon kicsinosítottam a házat és a cukrászdában is besegítek Ádámnak, isteni bonbonokat készítettem” – árulta el Claudia, aki karácsonykor semmin nem tudja felhúzni magát, a készülődés minden pillanatát élvezi.

"A legtöbb ember nem szereti az ajándékok utáni hajszát, de én egyszerűen imádom! Nem zavar a tömeg és az sem, ha tolakodás van, mert tudom, hogy a végén egy másik tömegben, a szeretteim körében fogok ülni.

A legtöbben meghitt karácsonyt kívánnak egymásnak, de én pont azt szeretem, amikor otthon mindenki egyszerre beszél az asztalnál. Igazi olaszos hangulat van nálunk. Jókat eszünk, röhögünk, és aztán alszunk, ameddig Marci fiam fel nem ébreszt” – áradozott a műsorvezető, aki az ünnepek alatt végigjárja a rokonságot is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?