SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült: Bekokainozva szenvedett balesetet a TV2 sztárja

A szakértők arról tájékoztatták a hatóságokat, a rapper drog hatása alatt állt, amikor oszlopnak ütközött!
  • Szerző: BDF

Lezárult a rendőrségi nyomozás Széki Attila, ismertebb nevén Curtis év eleji balesetével kapcsolatban. A szakértők megállapították,

bedrogozva ült a volán mögé.

„A Szentendrei Járási Ügyészség 2016 novemberében

bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat.

"A bűnügy vádlottja 2016. január 1-jén Budakalászon a Pomázi úton – kokain fogyasztását követően – közlekedett egy személygépkocsival. Ezen az útszakaszon lehajtott az útpadkára és egy villanyoszlopnak ütközött. Személyi sérülés a baleset következtében nem történt, ám a villanyoszlop eltörött” közölte a Bors megkeresésére Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Fő­ügyészség szóvivője, megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész.

A történtek után egy nappal Curtis a közösségi oldalán adott teljesen más magyarázatot a tettére. Akkor azt írta, bár előző este ivott, kipihenten ült a volán mögé.

"A szonda így is elszíneződött. Nyilván az előző este miatt. Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni.

Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget

- írta korábban a rapper, akitől vér- és vizeletmintát is vettek, ekkor derült ki, hogy kábítószert fogyasztott.

Az ittas vezetés bódult állapotban vétségért alapesetben két évig terjedő szabadságvesztés szabható ki

- mondta el ezzel kapcsolatban dr. Bacsek György ügyvéd.

Úgy tudni, Curtis a legjobb helyen kopogtat segítségért. Az ügyben egy kiváló jogász védi, akinek apja bebizonyította, akár az is megúszhatja felfüggesztettel, aki bódult állapotban okoz halálos balesetet. Dr. Zamecsnik Péter védte Császár Elődöt, aki 1998 decemberében bedrogozva okozott halálos balesetet, egy 25 éves rendőr halt meg. Curtist az ügyvéd fia, dr. Zamecsnik Tamás védi.

 

 

És ezeket olvastad már?