SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ettől félt a válás után Szolnoki Péter

Joggal aggódott gyerekeiért a Bon-Bon együttes frontembere.
  • Szerző: Angie

Szolnoki Péter húsz évnyi házasság után hat éve vált el, ami akkoriban nagyon megviselte a zenészt. Azóta szerencsére jól van, a szerelem is rátalált és a házasságából született három gyermekével is ragyogó a kapcsolata.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Szabolcs László

A srácok rajongva szeretik apukájukat, akivel szüleik válása óta csak még jobb lett a kapcsolatuk. A Bon-Bon együttes frontembere sokáig tartott attól, hogy a gyerekek megsínylették a magánéleti problémákat, de kiderült, szerencséje volt.

„A feleségemmel mi fiatal korunkban jöttünk össze, a végén már csak barátokként éltünk együtt, de még ehhez is fiatalok voltunk. Nyilván a sok vita után jobbnak tűnt elválni, de bevallom, rettegtem, hogy a gyerekeim számára ez komoly trauma lesz” – kezdte a -nak Szolnoki Péter, akitől lánya, Boglárka vette át a szót.

„Nem lett semmi bajunk, sőt, szerintem jobb, hogy elváltak, sokkal jobb a viszonyuk azóta. Apa mindig azt mondja, hogy éljük ki magunkat, tapasztaljunk meg dolgokat, érzéseket, mielőtt majd házasságot kötünk. Igyekszem megfogadni a tanácsát, amit az élet minden területén használok. Nagyon büszke vagyok apára, elfogultság nélkül úgy gondolom, hogy ő az egyik legjobb magyar zenész. Nagyon jó volt így felnőni, csak általánosban szívattak azzal, hogy híres az apukám. 13 évesen vokáloztam először apának és azóta is sokat zenélünk együtt ” – mondta Bogi, aki érettségi után egy sminkes iskolát is elvégzett és szeretne majd a médiában elhelyezkedni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?