SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ezért nem tud aludni éjszakánként Szabó Győző

Egy kisbaba mellett mindig van tennivaló, csak keveset pihenhet az ember.
  • Szerző:

Idén márciusban megszületett Szabó Győző és Rezes Judit második gyermeke.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

A szülők már nagyon várták a kisfiút. Győző még a baba érkezése előtt megfogadta, hogy visszavesz a tempóból és több időt fordít majd a családra, ám a -nak elárulta, néha szüksége van kimenőre.

„Rengeteget dolgozom, ahogy Judit is, így be kell osztani az időt. Sokkal többet vagyok otthon, mint korábban, most már beállok a sorba én is, de azért vannak még rések, ahol ki tudok szökni. Ha van egy órám, amikor épp nem dolgozom és otthon is megcsináltam mindent, elmegyek futni, vagy csinálok magamnak valami programot, hogy kiszellőztessem a fejem” – mesélte Győző, aki mostanában nem alszik túl jól, kisfia nem engedi pihenni a szülőket.

„Őrület van otthon. Nagyon pörgős a kissrác, igazi örökmozgó, alig alszik éjszakánként. Este 11-re érek haza és hajnal 5-kor kelek, közben a baba is felkel, olyankor megnyugtatom és visszaaltatom. Három gyerek után kellő rutinom van, de néha nagyon fáradtak vagyunk Judittal. Ettől eltekintve ha tízes sálán kéne pontoznom, csak azért nem mondok tízet, mert azt nem szabad, de 10/9 a boldogsági fokozat a családban” – mesélte boldogan Szabó Győző.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?