SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ilyen esküvője lesz Liptai Claudiának

Hatalmas izgalommal készülődik az esküvőjére Liptai Claudia.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas izgalommal készülődik az esküvőjére Liptai Claudia, hiszen közeleg a nagy nap, amikor párjával, Pataki Ádámmal egybekelnek. A műsorvezető három éve alkot egy párt cukrászmester kedvesével, akitől egy gyönyörű kisfia is született. Boldogságuk sugárzik, aki ismeri vagy csak látta őket, biztos volt benne, csak idő kérdése, hogy összeházasodjanak.

Igaz, a helyszínt és a pontos időpontot még titkolják, de Claudia készülődése hónapok óta a nyilvánosság előtt zajlik. A gyönyörű menyasszony már kiválasztotta az esküvői ruháját, és azt is elárulta, ki viszi majd a gyűrűket az oltárhoz.

Nem véletlen, hogy Claudia izgatott, hiszen évekkel korábban nem igazán volt lehetősége adni a részletekre. Amikor 2006-ban Gesztesi Károllyal összeházasodtak, már várandós volt Pankával, ráadásul annyira titkos volt az esküvő, hogy még Claudia sem tudott róla.

Gesztesi Károly akkor alaposan meglepte Liptait, aki arra számított, hogy kedvenc helyükön, Parádsasváron töltenek egy hétvégét, így annak megfelelően készült.  Amikor azonban beléptek a szálló egyik kis különtermébe, a műsorvezetőnőt egész családja köszöntötte, valamint egy anyakönyvvezető. Clau tehát már feleségként tért haza a hétvégéről, de vélhetően nem teljesen így álmodta meg a nagy napot.

Most azonban újabb esélyt kapott az élettől, és úgy látszik, igyekszik is mindennek megadni a módját. Kiderült, letisztult, kényelmes, ám a hagyományokkal ellentétben, fehér ruhában áll majd nyári esküvőjén oltár elé.

"Az én koromban már a legfontosabb, hogy egy ruha ne csak tökéletesen álljon, hanem az egyéniségemet is tükrözze. Azokat a darabokat szeretem, amikben jól érzem magam, magaménak érzem, amikben nem feszengek"

– mondta korábban Claudia, aki azt is elárulta, az eseményen a gyerekei is fontos szerepet kapnak.

Panka lesz a koszorúslány, Marcell pedig a gyűrűket viszi majd

– árulta el a műsorvezető, akinek már a terítés kapcsán is konkrét elképzelése van mind a színek, mind a stílus, és a dekoráció tekintetében is.

„Kicsit romantikus, tele van olyan tárgyakkal, amelyeknek történetük van. Színeikben pedig mindenképpen az üdeséget hozzák, de azt is szigorúan pasztellben.”

– mondta az egyik magazinnak Claudia. 

A műsorvezetőnő arról is mesélt, hogy 100-120 vendég lesz az esküvőn, ezért azt szeretné, ha minden asztalon lenne egy-két meglepetés. Tisztában van vele, hogy egy ilyen eseményen mindenki a menyasszony, illetve a vőlegény mellett szeretne helyet foglalni, de hogy ebből ne legyen vita vagy sértődés, Claudiáék úgy döntöttek, senkivel nem osztoznak, egy kétszemélyes asztalnál ülnek majd Ádámmal.

Nos, úgy tűnik, lassan minden készen áll, hogy megvalósuljon Liptai Claudia nagy álma.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?