SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, kivel tölti a nyarat Bereczki Zoltán

A színész szinte egyetlen pillanatra sem képes leállni. Rengeteget dolgozik, egy szabad perce sincs. A nyarat azonban egy olyan emberrel tölti, aki örökre elrabolta a szívét.
  • Szerző: Z.B.

Egy szülő számára a legfontosabb, hogy gyerekeit boldognak lássa, így a színész úgy döntött, hogy a nyáron valóra váltja kislánya álmát és elviszi Párizsba.

Bereczki Zoltánt idén már nem láthattuk a Sztárban sztár zsűrijében. Ennek az az oka, hogy annyi dolga van, hogy kis sem látszik a munkából. Azt mondja, döntésének nincs mögöttes tartalma, csupán arról van szó, hogy nem maradt rá ideje. Minden percét lefoglalja a színház, de rengeteg koncertet is vállalt.

Egy apuka szíve azonban hamar megolvad, ha a kislányáról van szó. Zoli, arra mindenképpen szakít időt, hogy teljesítse Zorka legnagyobb vágyát. Idén elutaznak a párizsi Disneylandbe.

"Elviszem július végén Disneylandbe, Párizsba. Már többször jártam a francia fővárosban, és úgy döntöttem, hogy most a kislányommal megyünk. Közben pedig balatoni nyaralást tervezek, lemegyünk bár napra anyuhoz is

- mesélte Zoli a HOT! magazinnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?