SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, miért szakított Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea

Nem csak a koronavírus miatti karantén volt az oka, hogy szétvált a sztárpár.
  • Szerző: Ripost

A Blikk úgy tudja, amikor március végén Andrea megbetegedett (azt hitte a koronavírustól, de később kiderült, hogy negatív a tesztje), már lezárta a kapcsolatát a mesterfodrásszal. Erről a pár egy közös ismerőse beszélt a lapnak, ahogy arról is, mi okozhatta a románc végét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

– Andi mondta ki, hogy legyen vége. Igazából már az is túl korai volt, amikor vállalták a kapcsolatot, hiszen még csak pár hete ismerkedtek komolyabban. Az pedig biztosan nem tesz jót egyik kapcsolatnak sem, ha nincs bizalom vagy az egyik fél féltékeny, Tomi pedig sokszor volt az. Ráadásul nem is illettek össze, más típusú emberek. Tomi szétszórt, gyakran elkésik mindenhonnan, míg Andi ennek a totális ellentéte.

Tamás eleinte szerette volna helyrehozni a dolgokat, ám végül elfogadta a döntést – mondta a pár ismerőse, hozzátéve, a karantén miatt külön töltött idő sem könnyítette meg, hogy esetleges nézeteltéréseiket rendezni tudják. Pedig előtte nem sokkal még Bécsben romantikáztak, ám végül nem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat.

És ezeket olvastad már?