SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, mit gondol Liptai Claudia Ördög Nóráról

Liptai Claudia és Ördög Nóra valami nagyon különleges dologra készül. Már alig várjuk.
  • Szerző: Ripost

Ha­ma­ro­san el­in­dul a TV2 leg­újabb si­ker­vá­ro­má­nyos mű­sora, a Csak show és más semmi. Liptai Claudia és Ördög Nóra külön-külön már bizonyítottak, mindketten zseniálisak, de együtt még soha nem vezettek műsort.

Egészen mostanáig, hiszen a TV2 bejelentette, a két nagyágyú együtt vezényli majd le a hamarosan induló szuperprodukciót.

"Szerintem régóta várják már a nézők, hogy mikor láthatnak minket egy közös műsorban Claudiával. Ezúttal a Csak show és más semmiben végre megmutathatjuk a közönségnek, hogy rivalizálástól mentesen, abszolút jó viszonyt ápolunk egymással a magánéletben is. Ráadásul hosszabb ideje először vezetek majd ismét élő műsort, ami mindig nagy öröm számomra"

– mondta izgatottan Nóra, de Claudia sem volt kevésbé lelkes.

"Egy médiatörténeti pillanat, hogy a Csak show és más semmiben Nórival műsorvezető-párosként láthat majd minket a közönség. A hazai televíziózás pályáján mindketten hosszú idő óta elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi már sokszor latolgattuk a közös műsorvezetés lehetőségét, és most végre alkalmunk nyílik rá. Nórinak kivételes humora van, gyönyörű, és olyat tud ebben a szakmában, amit más nem. A műsorban hétről hétre  izgalmas párosításokkal készülnek majd a szereplők, úgy gondolom, hogy mi pedig tökéletesen kiegészítjük majd egymást műsorvezetőként"

- fejezte be Liptai Claudia.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?