SZTÁRDZSÚSZ

Kiderültek a részletek L.L. Junior exkluzív új szalonjáról, megszólalt a rapper

Teljesen új vizekre evez L.L. Junior, akit a koronavírus-járvány is ráébresztett arra, hogy több lábon kell állni. A népszerű rapper Budapest belvárosában tervezi megnyitni exkluzív szalonját, ahol a négylábúak minden kényeztetést megkapnak és közben a gazdik is jól járnak.
  • Szerző: Doris

L.L. Junior üzlethelyisége Budapest VI. kerületében, egészen pontosan az Aradi utcában sokáig kihasználatlanul, üresen állt. A rapper hiába töprengett azon, hogy mit lehetne kezdeni vele, semmi korszakalkotó nem jutott az eszébe.

Fotó: TV2

Egészen mostanáig!

Junior és menedzsere, Rita ugyanis kitalálták, hogy egy kutyakozmetikát nyitnak az említett helyen, neki is láttak a munkálatoknak és már keresik a tökéletes alkalmazottakat!

„A menedzseremmel, Ritával felmértük a terepet és kiderült, hogy bizony kutyakozmetikából hiány van a belvárosban. Ezt több gazdi is megerősítette. Nem is hezitáltunk túl sokat, hiszen imádjuk a kutyákat! Segíteni is akarunk ezzel, és bízunk abban, hogy mindenki jól jár. Most már ott tartunk, hogy keressük a megfelelő munkaerőt és közben elkezdtük kialakítani a szalon berendezését. Ha minden jól megy, néhány hét múlva nyitunk„ – újságolta lelkesen a -nak Junior, aki meg is hívott minket az ünnepélyes megnyitóra.

Bár Budapesten számos kutyakozmetikában várják a szépülni vágyó házi kedvenceket, Juniorék szalonja más lesz mint az eddigiek! A Luxustappancs nevű helyen olyan magas szintű kényeztetésben részesülnek majd a négylábúak, mintha egy wellness-hotelben lennének!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

”Olyan légkört fogunk teremteni, hogy a kutyák és a gazdik is remekül érezzék magukat. Cuki kis ruhákat és finom rágcsálnivalókat is beszerzünk, az ebek tulajdonosai pedig már a barátságosan berendezett hallban össze tudnak barátkozni egymással. Egy mesebeli kutyavilágot szeretnénk létrehozni, és miközben a legjobb minőségű termékekkel szépülnek, a gazdik elkortyolnak egy csésze kávét„ – mesélte el elképzeléseit Junior, aki egy svájci kutyakozmetikus segítségével igyekszik kialakítani az tökéletes luxuskozmetikát.

 

És ezeket olvastad már?