SZTÁRDZSÚSZ

Kínos helyzetbe került felesége előtt Kucsera Gábor

Nem lehetett jó érzés olvasni ezeket a sorokat, nem csoda, hogy Tápai Szabina eltávolította az oldaláról.
  • Szerző: Angie

Előkerült Kucsera Gábor múltjának egy darabja. Az egykori kajakvilágbajnok évekkel ezelőtt hazánk egyik legvonzóbb férfijaként volt számontartva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Rajongtak Gáborért a nők és bizony a sportoló sem vetette meg a gyengébbik nem képviselőit. Idővel azonban, megkomolyodott, feleségül vette Tápai Szabinát, akivel családot alapítottak. Jelenleg két gyermek apukája, férj, akire nagyon büszke a felesége. Szabina Instagram-oldalán is gyakran posztol fotót a családról. A minap Gábor félmeztelen képét tette közszemlére. A sportoló szőrös mellkasa azonban kiverte a biztosítékot, vélhetően egy régi hódítását bőszítette fel.

Az idegen, nem finomkodott, hagyott néhány keresetlenszót a fénykép alatt. Többek között Szabina nőiességét is szapulta.

„Régen nem ilyen igénytelenül volt tartva a szőrzete. Sajnos melletted lejjebb adott, pedig régen igényes volt alul is…. Nem az a baj, ha szőrös valaki, hanem ha rendezetlen. Búcsúzóul, én nem a negatív kommentekkel foglalkoznék a helyedben, hanem a nőiességeddel, mert lehet, hogy régen beszéltem Gabival, de már anno is említette, hogy elhagytad magad az első gyerek után és tudod, ő a kicsit husisabbat, feszesebbet szereti. Puszillak – fogalmazott flegmán a titokzatos, arc nélküli követő, akinek szavait, nem sokkal később Szabina törölte az oldalról.

És ezeket olvastad már?