SZTÁRDZSÚSZ

Király Linda elmondta, miért nem kapta még meg az oltást

Az énekesnő számára megnyugtató, hogy a szülei már megkapták a vakcinát, ő azonban egyelőre még vár a sorára. Lelkileg megerősödött az elmúlt év során.

Gyökeres fordulatot vett az elmúlt egy évben Király Linda élete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő egyelőre nem kapta meg a koronavírus elleni oltást, néhány hónappal ezelőtt ugyanis átesett a betegségen.

Király Linda

Király Linda szeretné már megölelni a szeretteit
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Mivel nekem még vannak antitestjeim a szervezetemben, nem kaptam meg az oltást. Nem is bánom, semmiképpen nem szeretném elvenni a lehetőséget azoktól, akik a koruknál, az egészségi állapotuknál vagy a munkájuknál fogva jobban rá vannak szorulva. Szépen kivárom a soromat. A szüleim viszont már megkapták a vakcinát, és ez nagyon megnyugtató érzés számomra. Egyelőre azonban tartjuk a távolságot, nem ölelgetjük és puszilgatjuk egymást, pedig mi mindig szerettük így kifejezni a szeretetünket egymást iránt. Minden bizonnyal csodálatos érzés lesz, amikor újra megtehetjük, nagyon várom, hogy ez megtörténjen” – fogalmazott mosolyogva az énekesnő a Metropolnak.

Linda az elmúlt egy év során igyekezett a megszaporodott szabadidejét a lelkének és a testének ápolására fordítani. Rengeteget meditál és edz, és ezt a jó szokását a járvány végeztével is szeretné megtartani.

„Lelkileg nem volt könnyű az utóbbi egy év, viszont érdekes módon úgy érzem, megerősített ez az időszak. Azelőtt például nem szakítottam elég időt a lelkem ápolására. Ez most megváltozott. Minden nap edzek, és ha csak öt percet is, de meditálok, általában reggelente. Az interneten találtam gyakorlatokat, amelyek segítenek ellazulni. Úgy érzem, a meditáció által sokkal jobban harmóniába kerültem magammal és a környezetemmel, mint korábban, így ez a tevékenység már az életmódom részévé vált. Ha újra felpörög az életem, a meditálást akkor sem mellőzöm soha!” – jelentette ki Linda.

Az énekesnő mindemellett alkotói tevékenységét sem hagyta abba, várja már, hogy a közönség elé léphessen az új zenéivel, valamint azt is, hogy színpadra állhasson az Anyatigrisek című musicalben, amit a járvány miatt eddig csak streamelve adhattak elő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?