SZTÁRDZSÚSZ

Válaszút elé érkezett a gyászoló Kis Grófo, komoly döntést kell hoznia

A Bulibáró augusztusban már beköltözhetne álmai házába, de nem biztos, hogy lelkileg elég erős ehhez.
  • Szerző: Doris

Kis Grófónak minden vágya az volt, hogy Szolnokról a Pest megyei Biatorbágyra tegye át a székhelyét, egész egyszerűen azért, mert az jóval közelebb van a fővároshoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Válaszút elé érkezett a gyászoló Kis Grófo, komoly döntést kell hoznia

Fotó: Bánkuti Sándor / Bors

A Bulibáró vett is egy ezer négyzetméteres telket, arra tervezte felhúzni álmai otthonát, és már azon gondolkodott, hogy a házavató bulin mindenkit töltött káposztával vár majd.

„A házat körülbelül 200 négyzetméteresre tervezzük, így óriási kertünk lesz. Nem könnyű jó kivitelezőt találni, de a barátaim ajánlottak egy megbízhatót. Amióta az eszemet tudom, több szintes házban laktam, és megmondom őszintén, kicsit elegem van már a lépcsőzésből, így ez a ház tutira egyszintes lesz, a párom is ennek örülne. Már csak a takarítás szempontjából is” – mesélte korábban a -nak Grófo.

Azóta azonban minden megváltozott!

A koronavírus miatt hosszú hónapokon keresztül állt az építkezés, sokáig az énekes sem tudhatta, mikor folytatódhatnak a munkálatok. Szerencsére azonban néhány héttel ezelőtt a mesteremberek újra megjelentek a panorámás telken, hogy folytassák az építkezést.

„Lassan, de biztosan alakul a ház. A válaszfalak elkészültek, hamarosan a szigetelésre is sor kerül, hozzák a nyílászárókat. A szakemberek szerint idén augusztus környékén már be is költözhetnénk” – árulta el a -nak a mulatós király, aki válaszút elé érkezett.

Tavaly decemberben ugyanis elvesztette imádott édesapját, Nagy Grófót, aki mindössze 49 éves volt, amikor a szervezete feladta a harcot a koronavírussal szemben. Kis Grófo azóta is gyászol, ez pedig elbizonytalanította a költözést illetően!

„A ház biztosan felépül, de hogy mi végül beköltözünk-e, az még a jövő zenéje. Lelkileg meg kell még erősödnünk, aztán meglátjuk, attól is függ persze, hogy a gyerekek később mit szeretnének. Az biztos, hogy anyukámat most semmiképp nem szeretném egyedül hagyni” – jelentette ki Kis Grófo, aki úgy érzi, az enyhítene a legjobban a gyászán, ha végre visszatérhetne a színpadra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?