SZTÁRDZSÚSZ

Ráparancsoltak az orvosok Kis Grófóra: változtatnia kell!

A bulibáró túlhajszolta magát, és nem figyelt megfelelően az egészségére.
  • Szerző: BDF

Orvosi figyelmeztetés miatt komoly elhatározásra jutott Grófo-Kozák László. A bulibáró a tenisz mellett már edzőterembe is jár, hogy lefogyjon. Emellett áttért a helyes táplálkozásra, Schobert Norbi és Rubint Réka termékeit fogyasztja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nyárig szüneteltetem a teniszt. Amint jön a jó idő, visszatérek a pályára is. De ősszel, télen marad az edzőterem” – kezdte a -nak a bulibáró, aki a nyári teniszedzések és egészségesebb életmódjának segítségével leadott már néhány felesleges kilót.

„Valamelyik nap lemértem a súlyomat. Megmondom őszintén, boldogan álltam a mérlegen, mert négy kilóval kevesebbet mutatott. De nem állok meg, összesen tíz kilót szeretnék fogyni” – folytatta lapunknak Kis Grófo.

„Elsősorban formálni, szálkásítani szeretném a testem, nem kigyúrni. Tehát senki ne aggódjon, a Kis Grófo-forma megmarad, hiszen az emberek így fogadtak el.”

Fontos, hogy minél jobban formában legyek hiszen a nyáron az edzésre nem igazán volt rá lehetőségem a sok koncert miatt, de az elmúlt hetekben elhatároztam magam, hogy elkezdem az edzést mert nagyon fontos, hogy fitt legyek! A színpadon nem csak én nézem az emberek “nézését meg a járását” hanem visszafelé is így igaz!😂 Gyönyörű szép estét mindenkinek!🙏🏼#kisgrófoésaszemélyedzőmínusz10kgfogyás✌️

A bulibáró megállás nélkül dolgozott, folyton a kocsiban ült, és az egészséges táplálkozásra sem figyelt oda. Rosszullétek gyötörték, amiért rögtön orvoshoz fordult.

„Túlhajszoltam magam. Heti minimum kétezer kilométert is megteszek, és rendszertelenül ettem. Nem voltam jól. Fel is kerestem az orvosomat. A vizsgálatok alatt sok minden felvetődött: gyomorrontás, szívprobléma. De szerencsére az utóbbit teljesen kizárták. Viszont rám parancsoltak, hogy változtassak” – magyarázta az énekes, aki heti három alkalommal edz, sokat fut és kardiózik is. Azt is elárulta, hogy nemcsak a személyi edzője, hanem felesége, Tünde is mindenben támogatja.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?