SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt a barát: Berkinek igenis köze van Hódi Pameláék szakításához

Berki Krisztián férkőzött Hódi Pamela és a vőlegénye közé – erre utal a családanya Instagramra feltöltött vallomása is. Lapunk megtudta: az egykori sztárpár közti véget nem érő harc az egyik oka annak, hogy válságba került az esküvőjükre készülő Pamela és Bence kapcsolata.
  • Szerző: Ripost

Már közel három éve véget ért Hódi Pamela és Berki Krisztián párkapcsolata. Az izomceleb azonban folyamatosan jelen van Pamela életében, hiszen közös kislányuk, a hat és fél éves Natasa Zselyke örökre összeköti őket. Köztudott, hogy az egykori sztárpár kapcsolata a szakítás óta sem javult, mi több, évről évre több a feszültség közöttük. Folyamatosan háborúznak, hiszen a gyereknevelést illetően szinte semmiben nem értenek egyet. A helyzet még azután sem javult, hogy az izomceleb megnősült, 2018 őszén titokban elvette szerelmét, Renátát és időközben Pamelára is rátalált a szerelem az ismert focista, Tóth Bence személyében, aki 2019 szeptemberében jegyezte el a fiatal édesanyát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára. Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő, a lányom életében” – mondta Pamela az Instagramra feltöltött vallomásában.

Pamela egészen eddig lázasan készülődött a lagzira, felfogadott egy esküvőszervezőt, kiválasztotta a helyszínt, az álomruháit, összesen négyet... Minden a tervei szerint alakult, aminek először a koronavírus-járvány tett keresztbe, majd derült égből villámcsapásként jött a hír, miszerint válságba került a szerelmesek kapcsolata.

A elsőként figyelt fel az aggódó rajongói hozzászólásokra Pamela Instagram-oldalán. Kapcsolati mélypontról és rövid mosolyszünetről tanakodtak a követők, akiknek azért is tűnt fel, hogy baj van, mert észrevették, hogy elmaradoznak a korábban egyébként megszokott szerelmes szelfik. Ezt követően fedeztük fel, hogy a páros kikövette egymás profilját az Instagramon, ami viszont elég meglepő lépés lett volna a részükről, ha egyébként minden rendben van közöttük.

Fotó: Ripost

Természetesen felkerestük Pamelát, aki akkor kizárólag a lapunknak nyilatkozott a témában és nem is cáfolta, hogy magánéleti problémái vannak.

„Tudtam, hogy elkezdődnek majd a találgatások, de még nincs itt az ideje, hogy nyilatkozzak” – fogalmazott az édesanya. A Bors azonban megtudta, hogy a páros közti mosolyszünet igenis komoly, olyannyira, hogy Bence összepakolt és elköltözött a közös albérletükből. A közös barátaik szerint van esély a békülésre, csupán egy kis időre van szükségük, hogy lecsillapodjanak és átgondolják a történteket.

El kellett telnie néhány hétnek, hogy Pamela végre megtörje a csendet a szakítással kapcsolatban. A sztáranyuka a hot! magazinnak nyilatkozta, hogy valóban felbontották a jegyességüket. Bencére rátört a kapuzárási pánik, mert nem állt még készen a házasságra. Pamela hozzátette, hogy megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de nem sikerült közös nevezőre jutniuk. Ettől függetlenül békében váltak el egymástól.

Információink szerint azonban három különböző oka is van annak, hogy az elmúlt időszakban eltávolodott egymástól a szerelmespár. Erről a páros egyik közeli ismerőse nyilatkozott a -nak.

„Bence sokat volt otthon az utóbbi időben, mert nem ment neki jól a foci. Le is fokozták. Ezt követően nem keresett úgy, ahogyan korábban, ez nyilván frusztrálta őt. Bántotta a férfiúi hiúságát. Aztán jött a koronavírus, a házi karantén, és sülve-főve együtt voltak, ami szintén nem tett túl jót a kapcsolatuknak. De, ami szerintem a legelkeserítőbb az egészben, hogy Pamela exének is köze van a történtekhez, Bence már képtelen volt tovább tolerálni Berkit és a folyamatos civakodást” – mondta el lapunknak a barát, aki azt is hozzátette: ő továbbra is nagyon bízik benne, hogy újra visszatalál egymáshoz a sztárpár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?