SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt a magyar sztár: Engem ne ajándékozzanak meg karácsonykor!

Liptai Claudia, Balázs Fecó, Horváth Éva, Nagy Adri és Kiss Endi mondta el a Ripost-nak, hogyan készülnek a szeretet ünnepére.
  • Szerző: Ripost

Liptai Claudia: Együtt lesz a család

Liptai Claudia már novemberben megkezdte a készülődést. A műsorvezető nemcsak a karácsonyfát, hanem az egész házat feldíszítette. 

"Imádom a karácsonyt, az ajándékok utáni kutatást és az ezzel járó tolongást is. Engem nem zavar semmi ilyenkor, nem tudják elrontani a kedvemet, mert tudom, hogy a végén együtt lesz a család és ez mindenért kárpótol” – árulta el Claudia.

Balázs Fecó: Nincs közöm a konyhához, kóstolni szoktam

Balázs Fecó minden évben tudatosan készül az ünnepekre.

"Népes család tagja vagyok: annyian vagyunk, mint az oroszok" - kezdte nevetve a %%-nak Balázs Fecó.

"Mind összegyűlünk és átbeszéljük az év legfontosabb történéseit, sztorizgatunk, viccelődünk, élvezzük egymás társaságát" - folytatta a zenész.

"Sosem hagyom az utolsó pillanatokra a bevásárlást, mindent időben beszerzek. Már jóval előre kitalálom, kinek, mit szeretnék ajándékozni " - mondta el lapunknak Balázs Fecó, aki hozzátette, mint minden férfi, ő is imádja a hasát, de nem készíti, csak kóstolja az ünnepi menüt.

"Sok közöm nincs a konyhához, általában csak kóstolni szoktam a finomságokat."

Horváth Éva: Az a lényeg, hogy mindenki boldog legyen

Horváth Éva kedvenc ünnepe a karácsony, ám idén hatalmas kapkodás előzi meg. Évának alig maradt néhány napja, hogy mindennel elkészüljön.

Az elmúlt tíz hétben csak a Csak show és más semmiben éltem, még semmit nem gondoltam át. Az biztos, hogy még a napokban feldíszítem a karácsonyfát, hogy megjöjjön a hangulatom. Egyelőre nem tudom, hogy mi lesz a menü szenteste, ahogy még az ajándékokat sem vettem meg. Alapvetően nagyon szeretem a karácsonyt és az ünnepi készülődést, idén már a kisfiam miatt is nagyon fontos, hogy szép karácsonyunk legyen. Mivel most minden az utolsó pillanatra maradt, nem zavar a tömeg sem, a lényeg, hogy mindenki boldog legyen” – mondta Horváth Éva.

Nagy Adri: Nekem a kisfiam a legnagyobb ajándék

Nagy Adri alig várja, hogy együtt legyen végre a család. "Mindent az utolsó pillanatra hagyok! Pedig minden évben megfogadom, hogy már augusztusban elkezdem a készülődést. Most a kisfiamra tudom fogni, hogy ez megint nem sikerült" - kezdte nevetve a %%-nak Adri, aki azt is elmondta, végig úton lesznek az ünnepek alatt.

"Sokat ingázunk majd, megkíméltek a főzéstől. A nagyobb menüket átadtam a szüleimnek és a nővéremnek, de a sütiket vállaltam. Pohárkrémet, mézeskalácsot sütök majd, bár a díszítése sosem szokott sikerülni" - mosolygott Adri.

Ami pedig az ajándékozást illeti:

"Nekem a kisfiam a legnagyobb ajándék. Mondtam is a családnak, hogy ne vegyenek semmit. Nem vágyom felesleges ajándékokra, tökéletesen megvan mindenem. Arról szóljon az ünnep, hogy együtt vagyunk."

Kiss Endi: A gyerekeknek veszek csak ajándékot

Kiss Endi hívő emberként nem tartja sokra az ajándékozást. A Hooligans dobosa kizárólag a gyerekeinek vásárol karácsonykor. 

"Borzasztónak tartom, hogy vannak emberek, aki hitelbe verik magukat azért, hogy minél drágább ajándékot vegyenek karácsonyra. De minek ez az egész? Engem ne ajándékozzanak meg se karácsonykor, se máskor. Az ünnep lényege, hogy örüljünk egymásnak, együnk, igyunk, nyugodjunk le egy kicsit, ne rohanjuk sehova. Kizárólag a gyerekeknek veszek ajándékot, de nekik is csak valami apróságot, hiszen az év többi napján is kényeztetem őket. A karácsony nekem másról szól, de egyébként sem szeretem a bevásárlóközpontokban ilyenkor a tolongást” – fejezte be Endi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?