SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt Orosz Barbi: Ezért tűnt el hónapokra

Egyik napról a másikra tűnt el a képernyőről, és a közösségi oldalain sem adott életjelet magáról. Rettenetesen aggódtak érte a rajongói.
  • Szerző: BDF

Orosz Barbi végre tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hol járt, mi történt vele abban a pár hétben, amikor egyáltalán nem adott életjelet magáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Az elmúlt években magamat nem kímélve, megállás nélkül dolgoztam, de eljött az pont, amikor úgy éreztem, szükségem van a pihenésre. Nyomatékosítottam magamban, hogy mégis csak egy életem van, ha ilyen intenzitással hajtok tovább, előbb-utóbb meg fogom fizetni az árát” – kezdte a Best magazinban a műsorvezető.

„A produkciós cégemmel rengeteg izgalmas munkát kaptunk, amit úgy tudtam megvalósítani, ha minden másból visszaveszek. Ráadásul régóta szerettem volna eltűnni egy kicsit, és bevallom, nagyon jól esett. Befelé fordulós időszak volt az elmúlt pár hónap, szükségem volt rá, hogy önmagammal legyek, és csak a belső hangomra figyeljek” – vallotta be Barbi, aki sokat aludt, festett és a Normafára is kijárt olvasni ebben az időszakban.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?