SZTÁRDZSÚSZ

Kitárta a szívét Hódi Pamela: Üzent a rossz párkapcsolatban élőknek

A magyar sztáranyuka még a jegyessége felbontása előtt osztotta meg nézeteit a témával kapcsolatban.
  • Szerző: BDF

Hódi Pamela néhány héttel a jegyessége felbontása előtt a Life TV, Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban még arról beszélt, hogy szerinte igenis ki kell lépni egy rossz párkapcsolatból, ha fél-, egy éven belül nem sikerül megoldani a problémákat. Ráadásul azt is elárulta, hogy ő milyen elvek alapján hozott meg a múltjában szakítással kapcsolatos döntéseket..

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A videó felvételekor még javában készült az esküvőjére, és nem sejthette, hogy válságba kerül a kapcsolata az egykori vőlegényével, Tóth Bencével.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Mindazoknak, akik rossz párkapcsolatban élnek, és azt érzik akár egy perc erejéig is, hogy boldogtalanok.. Én azt gondolom, hogy első körben meg kell oldani ezt a problémát. Meg kell beszélni. A kommunikáció nagyon fontos. (...) Ha huzamosabb ideig nem orvosolja a problémát, úgy gondolom, hogy ki kell lépni a párkapcsolatból. Egy életünk van. Én ezek az elvek alapján cselekedtem, és léptem ki a rossz párkapcsolataimból. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy mindig mindent toleráljak – mondta el Pamela.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?