SZTÁRDZSÚSZ

Kitörnek a karanténból: 80-an ropják az Aranyesőre Bódi Gusztiék első buliján

Közel fél éve egy forint bevétele sincs Bódi Gusztiéknak, thaiföldi nyaralásuk után ugyanis beköszöntött a karanténidőszak. Pénteken azonban már nagyszabású hajós bulival kezdenek a Dunán.
  • Szerző: Ripost

Újra beindul az élet a koronavírus-járvány miatti korlátozások feloldása után. Kinyitottak az éttermek, az üzletek, a strandok, és lassan a szórakoztatóipar is újraéled. Bódi Gusztiék már pénteken belevetik magukat a munkába, és már most boldogok, hogy végre újra színpadra állhatnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Frizbi

„Rettentően hiányoztak a fellépések, mi Gusztival negyven éve csináljuk a bulikat, és most először fordult elő, hogy ennyi idő kimaradt. Ugyanis mi a karantén előtt már három hónapja Thaiföldön voltunk pihenni, és a korlátozás kezdetére értünk haza. Nem így terveztük. Ha tudtuk volna, biztos nem megyünk ki ennyi időre. Már hatodik hónapja nem láttuk a közönséget, és nincs bevételünk„ – kezdte a Borsnak Margó, akitől távol áll a panaszkodás, de úgy véli, nincs az a pénz, ami ne fogyna el egyszer.

Fotó: Bors / Frizbi

„Valamit nagyon rosszul csináltunk volna Gusztival, ha ennyi évtized alatt nincs akkora tartalékunk, hogy át tudjunk vészelni pár hónapot, úgyhogy nem szeretnénk sajnáltatni magunkat. De ez persze nem azt jelenti, hogy nekünk könnyű. Nincs az a bank, ahová, ha nem visznek pénzt, nem ürül ki! Nagy házunk van, nagy költségeink, úgyhogy jól fog jönni, ha pótolhatjuk a kiesett összeget. Vártuk már nagyon, hogy beinduljon az élet. Pénteken kezdünk, egy hajón lépünk fel, egy zárt körű, nyolcvanfős céges partin” – tette hozzá Margó.

Fotó: Bors

Ezután lagzik sora várja a házaspárt, igaz, a biztonsági intézkedések miatt egyelőre 200 főnél nagyobb közönség előtt nem léphetnek fel. Maguk is ügyelnek az előírások betartására, mivel mindketten voltak már életveszélyben.

Fotó: Facebook

„A dedikálást, szelfizést, ölelgetést egy ideig még mellőznünk kell, mind a saját, mind mások érdekében, hiszen a vírus még létezik. Guszti már átesett egy szívinfarktuson, én egy sztrókon, úgyhogy oda kell figyelnünk, ha még sok évig szeretnénk mulattatni az embereket. De várnak minket a kisebb falunapok, és jó pár kétszáz fős lagzi, úgyhogy gőzerővel készülünk, mindamellett, hogy a héten már a Sláger tévés forgatások is elkezdődtek„ – mondta Margó, aki férjével mindennap több kilométert sétál a környékükön, hogy formában tartsák magukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?