SZTÁRDZSÚSZ

Kivizsgálásra ment a magyar színésznő: Elsápadt az orvos a látványtól

Balázs Andi pedig csak egy egyszerű megfázás miatt kereste fel a doktort.
  • Szerző: BDF

Balázs Andinak nagyon érzékeny a bőre, akár egy erősebb szorítást követően is rögtön belilul. Emiatt a színésznőnek volt egy kisebb félreértése az orvosnál, aki azt hitte, hogy otthon bántalmazzák, és azért vannak ilyen csúnya sérülései. Holott természetesen semmi ilyesmiről nem volt szó, Andi csupán a Tortúra című előadást próbálta Árpa Attilával...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

„Próbáltunk, Attila fojtogatott. Rajtam rengeteg fojtogatás nyom volt, és pont mentem egy egyszerű belgyógyászati vizsgálatra, náthás tünetekkel az orvoshoz, csakhogy új doktor jött be. Azt tudni kell, hogy az orvosaim kilencvenkilenc százaléka tudja, hogy színésznő vagyok (...) Nos, az új doki besétált, mondta, hogy vetkőzzek le. Ott volt velem egyébként Gábor is. Majd egyszer csak belenézett az orvos a szemembe, és annyit mondott: ketten maradhatunk egy kicsit?„ – emlékezett vissza a Nyugi! Köztünk marad című műsorban Andi, és hozzátette, hogy a párját ki is küldte az orvos a kórteremből.

”Megfogta a kezem és megkérdezte, van baj otthon? Nekem persze még mindig nem esett le, hogy a lila foltok miatt van„ – mesélte Andi, aki miután rájött, hogy miért aggodalmaskodik az orvos, sírva nevetett a történteken.

Hogy mit mondott még Andi, megtudhatod a videóból!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?