SZTÁRDZSÚSZ

Köböl Anita: nem hagyom, hogy a járványhelyzet beárnyékolja a babavárást

A csinos tévés szombaton jelentette be, hogy anyai örömök elé néz.
  • Szerző: Doris

Köböl Anita szombaton egy gömbölyödő pocakos képpel jelentette be, hogy anyai örömök elé néz, és ezzel bizony alaposan meglepte a követőit. A csinos műsorvezető ugyanis régóta mélyen hallgatott a magánéletéről.

Fotó: Facebook

„Hát itt vagy! Jó sokáig vártam rád, néha már arra gondoltam, talán nem is jössz soha. És most mégis itt vagy, engem választottál, és a világ egyik legboldogabb emberévé tettél. Még úgy is, hogy tudom, nem lesz könnyű nekünk, kettőnknek. De nagyon várlak” – állt a bejegyzésben.

A megkereste a tévést, aki a babavárás részleteiről egyelőre nem szeretett volna nyilatkozni. Arról viszont őszintén mesélt, hogy a koronavírus-járvány idején kismamaként mennyire figyel oda az egészségére!

Fotó: Ott András

„Az egész időszakot csodálatosan élem meg, nem hagyom, hogy a kialakult járványhelyzet beárnyékolja a babavárást, hiszen ezt már semmi sem hozhatná vissza nekem, ha most félelmekkel és aggodalommal teli lennék. Annyi új élményem van és óriási örömforrás, minden pillanatát élvezem! Természetesen már a kezdetektől – vagy még talán egy kicsit előbb is, mint a hivatalos korlátozások – nagyon figyelek magamra, továbbra is egészségesen élek, rendszeresen mozgok és minden ajánlott óvintézkedést betartok. Minden kismamának sok erőt és kitartást kívánok, hogy boldogsággal teli legyen számukra is ez az időszak” – üzente Anita a -on keresztül.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?