SZTÁRDZSÚSZ

Az állatvédelem mellett kampányol az Exatlon bombázója

Kocsis Alexandra szerint fontos, hogy minél többen kitöltsék az állatvédelemről szóló konzultációt.
  • Szerző: Ripost

Kocsis Alexandra is kiáll az állatvédelem mellett! Egyre több sztár hívja fel a figyelmet arra, mennyire fontos, hogy minél többen kitöltsük az állatvédelemről szóló konzultációt, hiszen a mi kezünkben van a sorsuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Exatlon Hungary második évadának Bajnok versenyzője már gyermekkorában is mindent megtett az elesett, segítségre szoruló állatokért, és ez a mai napig sem változott.

Kocsis Alexandra mióta az eszét tudja, segít az állatokon

Kocsis Alexandra mióta az eszét tudja, segít az állatokon (Fotó: TV2)

„Gyerekkorom óta állatvédő vagyok. Most már azt látom hónapok óta, hogy van előrelépés ennek kapcsán. Mindig felszólal valaki, hogy ez mennyire fontos, de amióta van az állatvédelemnek miniszteri biztosa is, azóta történik is valami. Szerintem nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsék ezt a kérdőívet, hiszen olyan pontok vannak benne, mint például a szaporítók elleni fellépés„ – kezdte a Mokka adásában Szandi, akinek egy szörnyű emléke is van a szaporítókkal kapcsolatban.

”A családunkban vásárolt valaki kutyát, de nem tudta a pontos eredetét. Úgy adták el neki, hogy törzskönyves, közben pedig kiderült, hogy beteg a kiskutya...” – mesélte Szandi, aki menhelyekkel is együttműködik, és segíti őket, ahogy tudja. Emellett neki is van egy kutyája, Max, akiről hosszú hónapok óta gondoskodik, és neveli. Sőt, beismerte, hogy a jövőben szeretne örökbe fogadni még egy kiskutyát is, de akkor lenne a legboldogabb, ha legalább kettővel térhetne haza.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?