SZTÁRDZSÚSZ

Komár László a sírból üzent kislánya 18. születésnapjára

A kilenc évvel ezelőtt elhunyt énekes különleges ajándékkal készült kislánya születésnapjára.
  • Szerző: Ripost

Komár László 67 éves korában, 2012-ben a felesége karjaiban hunyt el. Hosszú küzdelem után legyőzte őt a gyógyíthatatlan kór.

Halálának évében tudta, hogy mi vár rá, ezért még időben elkészített három darab, egyenként 80 perces felvételt, amit lányának, Karolinának címzett. Kikötötte, hogy a magnókazettákat csak 18 éves korában kaphatja meg.

Halálának évében tudta Komár László, hogy mi vár rá, ezért még időben elkészítette üzeneteit Karolinának
Fotó: Bors

Arról is gondoskodott, hogy az adathordozók ne kerüljenek rossz kezekbe. Az egyik legjobb barátjához, egyetlen lányának keresztapjához, Stark Ferenchez fordult segítségért. A Bors nála, budapesti otthonában talált rá a titkos üzenetekre.

„Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig. Így tehát 2022. október 15-ig őrzöm, és nem adom oda azokat senkinek” – mondta lapnak Ferenc.

Komár pukkanós zacskóban adta át barátjának a mikrokazettákat, rajta a dátummal, amikor ki lehet majd bontani

Fotó: Bors

„Egy pukkanós zacskóban adta át nekem Laci a mikrokazettákat, és még egy diktafont is mellékelt hozzá, amivel meghallgathatja majd Karolina a felvételeket” – folytatta Ferenc a történetet. Még viccelődött is a keresztapa, hogy reméli, Laci nem hagyta a diktafonban az elemeket, mert akkor kifolyhat annak tartalma.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?