SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntést hozott a magyar mulatóskirály, itt folytatja

Szolnok mellől Diósdra teszi át székhelyét Kis Grófo, aki egy ezer négyzetméteres telket vett meg a Pest megyei településen. A Bulibáró reményei szerint már idén beköltözik az új álomotthonába, sőt, már a házavató bulit tervezi, amelyen természetesen a töltött káposzta lesz a főszereplő.
  • Szerző: Doris

Hamarosan egészen új korszak köszönt be Kis Grófo életében, aki leginkább azért döntött a költözés mellett, hogy közelebb legyen Budapesthez. Ez már csak azért is célszerű, mert a gyerekeinek is több tanulási lehetősége lesz a fővárosban, mint Szolnok mellett volt. A mulatós király egy ezer négyzetméteres, panorámás telket vásárolt a sztárok körében rendkívül népszerű Diósdon, ahol reményei szerint már idén felhúzza álmai házát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„A házat körülbelül 200 négyzetméteresre tervezzük, így óriási kertünk lesz. Nem könnyű jó kivitelezőt találni, de a barátaim ajánlottak egy megbízhatót. Amióta az eszemet tudom, több szintes házban laktam, és megmondom őszintén, kicsit elegem van már a lépcsőzésből, így ez a ház tutira egyszintes lesz, a párom is ennek örülne. Már csak a takarítás szempontjából is” – kezdte nevetve Grófo, aki már azt is megálmodta, belülről hogy fog kinézni a ház.

„Modern, minimalista stílusban rendezzük majd be, nem akarok romás házat, itt nem lesznek aranyozott királyszékek! A letisztultságot, egyszerűséget kedvelem, a giccs szóba se jöhet. Egy nagyon tágas nappalit szeretnénk, hiszen szerintem mindenki ott tölti a legtöbb időt” – árulta el a Bulibáró, aki fejben már azt tervezgeti, milyen lesz a házavató buli. Nincs mese, a szomszédoknak fel kell kötniük a gatyájukat, de természetesen mindenkit szívesen várok!

„Óriási házavató bulit fogunk majd csapni, nagy lesz a mulatási. Természetesen a főszerepben itt is kedvenc ételem, a töltött káposzta lesz, édesanyám istenien készíti” – árulta el Kis Grófo, aki januári dubaji kiruccanása során is a töltött káposztát hiányolta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?