SZTÁRDZSÚSZ

Komoly műtéten van túl: Megszólalt az állapotáról a közkedvelt magyar színésznő

Nemcsak a koronavírus-járvány miatt van bezárva a négy fal közé Csűrös Karola. A Szomszédok Etusát néhány hete megoperálták, mert vérrög alakult ki a lábában. A kórházból már hazamehetett, de otthonában is szakemberek veszik körül és segítik őt.
  • Szerző: BDF

Egyre jobban érzi magát Csűrös Karola, akihez rendszeresen gyógytornász jár, hogy mielőbb talpra álljon. Először a Bors írta meg, hogy a 83 éves színésznőt április közepén életveszélyes trombózissal szállították kórházba. Mint kiderült, a Szomszédok Etusa szörnyű térdfájdalmai miatt hívta ki magához a házi orvosát, aki azonnal beutalta a kórházba. Így szerencsére pillanatok alatt kiderült, hogy egy vérrög alakult ki a lábában, de a szakszerű és gyors beavatkozásnak köszönhetően a doktorok elhárították a bajt. A színésznő már az otthonában lábadozik, most még huszonnégy órás felügyeletre szorul, hiszen egyelőre nehezen jár és így az egyébként megszokott, mindennapi teendők is nagy kihívást jelentenek számára. Lapunknak azonban elmondta, hogy a kezdeti pánik után most már megnyugodott, és örül, hogy folyamatosan javul az állapota.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Igen, néhány napig kórházban voltam. Beküldött az orvos, de én nem akartam menni a járvány időszak miatt. De már itthon vagyok. Minden szép és jó” – kezdte csilingelő hangon a -nak a 83 éves színésznő.

„Az a helyzet, hogy már sokkal jobban érzem magam, és szerencsére mindig van segítségem is. Szóval vigyáznak rám és minden lépésemet figyelik”– viccelődött Csűrös Karola, aki tudja, hogy sokat kell még pihennie, hogy rendbe jöjjön, de igyekszik türelemmel átvészelni ezt a nehéz időszakot.

„Általában olvasok vagy nézem a tévét, és sokat tornázom. Most nagy szükségem is van rá, hogy mielőbb felgyógyuljak. Rendszeresen gyógytornázom, ami mindenemet átmozgatja, de leginkább a lábamra összpontosulnak a feladatok. Egy nagyon kedves szakember, Krisztike jár hozzám, aki segít a feladatok szakszerű elvégzésében” – magyarázta a színésznő, aki a történtek miatt most főzni sem tud, de szerencsére ápolói erről is gondoskodnak.

„Nem főzök, de mindig jókat és finomakat eszem, ebben is van segítségem” – tette még hozzá mosolyogva Karola, aki egyébként folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos híreket. Kérdésünkre, hogy milyen érzéseket vált ki belőle a járványhelyzet, a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt.

„Nem szeretem a karantént, inkább azt mondanám, hogy nagyon utálom. Jó lenne, ha már véget érne ez az időszak” – fogalmazott Csűrös Karola.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?