SZTÁRDZSÚSZ

Komoly tervek: Erre készül a népszerű magyar énekesnő

Völgyesi Gabi új célt tűzött ki maga elé. Az énekesnő komoly feladatra vállalkozott.
  • Szerző: BDF

A Unique énekesnője, Völgyesi Gabi úgy érzi, időt nyert a karanténnal. Amellett, hogy bepótolta az elmaradt otthoni feladatait, ismét elkezdett foglalkozni a jogi teendőkkel, és nem utolsó sorban új célt tűzött ki maga elé: megcsinálja a felsőfokú nyelvvizsgát angolból!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Háromszor egy héten, délelőttönként bezárkózom a szobámba, és online angol kurzuson veszek részt, hamarosan irány a felsőfok” - mesélte mosolyogva a -nak az énekesnő. „Heten vagyunk a csoportban, anyanyelvi tanárok tanítanak minket, és a világ különböző pontjairól is vannak csoporttársaim. Így tanulni pedig nagyon izgalmas, hiszen minden egyes óra olyan, mint egy virtuális utazás” - mondta el Gabi, akitől ez idő alatt a párja, Ádám veszi át a stafétát, és a családapa foglalkozik a gyerekekkel.

Fotó: Ripost

Az énekesnő a -nak azt is elárulta, hogy az elmúlt években sok elfoglaltsága miatt félre kellett tegye eredeti szakmáját. Gabi jogászként végzett az ELTE jogi karán, de nem dolgozott a szakmájában. Ám a karantén adta kényszerszabadság során, amíg nem koncertezhet, addig többet tud jogi teendőivel foglalkozni.

Mindig megkeresnek jogi természetű kérdésekkel és most mindezt jobban közel engedem magamhoz. Idő híján nem tudtam ezekkel foglalkozni korábban, de most kifejezetten üdítően hat rám” – folytatta Gabi, aki nagyon várja már, hogy koncertezhessen a Unique-kal, hiszen új dalokkal is készülnek a közönségüknek. Azt mondja, hogy őt nem viselte meg a bezártság, mert az angol tanulással sikeresen lekötötte energiáit.

És ezeket olvastad már?