SZTÁRDZSÚSZ

Könnyeivel küszködött Schobert Norbi, most újra találkozott megmentőivel

Nekik köszönheti az életét!
  • Szerző: Ripost

Szívhez szóló pillanat: közel három hónap után újra találkozott Schobert Norbert a Magyar Légimentő Bázis dolgozóival, azokkal a hősökkel, akik augusztus 26-án helikopterrel szállították őt a kórházba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Norbi augusztus végén, kutyasétáltatás közben esett össze, mint utóbb kiderült, sztrókot kapott. A fitneszguru élete azon múlott, hogy időben megérkezett a segítség: mentőhelikoptert riasztottak hozzá.

A jól végződő eset után Budaörsön, a Bors szervezése alatt jött létre a nagy találkozás Norbi és a megmentésére siető mentősök között.

„Nagyon jó érzés, hogy végre meg tudom köszönni, hogy megmentették az életemet„ – kezdte könnyeivel küszködve. „Reméljük, hogy a jövőben már csak így, ebben a formában fogunk találkozni. Nagyon köszönök nektek mindent, és sok sikert, boldogságot kívánok” – mondta Norbi a bázison felsorakozott mentőtiszteknek, miközben hálája gyanánt ajándékokat is átadott nekik.

A Bors szerdai számában részletesen olvashatnak a megható találkozásról, valamint arról, milyen hatással voltak Norbira az augusztusi drámai pillanatok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?