SZTÁRDZSÚSZ

Könnyek a stúdióban: Megríkatta a zsűrit egy intézetis fiú

A Sztárban Sztár leszek! színpadán nem ritkák a drámai pillantok, azonban ezeket a helyzeteket nem lehet megszokni.
  • Szerző:

Ma este nem csak a szórakozásé lesz a főszerep a Sztárban Sztár leszek! műsorában. Amikor Bogdán Zsolt színpadra áll és elénekli Pápai Jocitól Az én apám című dalt, mindenkinek összeszorul kicsit a szíve.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Gabi és Bereczki Zoltán megkönnyezték a produkciót, hiszen a fiatalember története és előadása meghatotta őket. Érthető, hiszen amikor az ember tragikus sorsokkal találkozik, akaratlanul is párhuzamot von a saját életével. Ilyenkor vagy hálát ad azért, ami neki megadatott vagy mélyen együtt érez vele. Horváth Tamás maga is mélyszegénységből indult, így a fiút hallgatva régi emlékek törtek a felszínre.

„Meghatott ez a fiú és eszembe jutott, hogy én honnan jöttem. Tudom, átéltem, hogy mit jelent az, amikor még az is nehézséget okoz, hogy legalább kenyér kerüljön az asztalra. Közben mégis szerencsésnek érezhetem magam, hiszen nekem voltak szüleim, akik ahogy tudtak, támogattak és szerettek. Nem tudom, hogy milyen érzés az, amikor szülők nélkül kell mindennel megküzdeni, de minden tiszteletem az övék. Zsolt egy nagyon erős fiú, akin látszik, hogy nem adja fel, küzd az álmiért” – mondta az ítész.

A versenyző elszánt volt és ami a legfontosabb, őszinte. Nem titkolta el azt sem, hogy korábban rossz útra tévedt. Bogdán Zsoltot 2 éves korában hagyta el édesapja, anyukája pedig nagyon beteg volt, ezért került intézetbe. Ekkor keveredett bajba és egy ideig börtönbe is került. Ekkor édesanyja elhunyt és a fiú eldöntötte, jó útra tér, hogy megváltozik és kezébe veszi a sorsát. Így jutott el a Sztárban Sztár leszek! színpadára is.

„A múltam a múltam a jelen pedig én vagyok. Merítek erőt abból, ami velem történt, de soha nem adom fel az álmaimat. Amikor a színpadon álltam teljesen lefagytam. Becsuktam a szemem és szívemből énekeltem. Számomra a zene jelent mindent és a nevelőapukám, aki mindenben támogat” – mondta lelkesen Zsolt, aki gyakran jár fellépni más nevelőintézetekbe is. Hogy tovább jutott-e, ma este kiderül a TV2-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?