SZTÁRDZSÚSZ

Korda György elárulta a hosszú házasságuk titkát

Immár 39 éve boldog házasok Korda György és Balázs Klári.
  • Szerző: Ripost

Kétszer is kikosarazta Korda Györgyöt, de amikor igent mondott, életre szóló döntést hozott Ba­lázs Klári.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Negyven éve szerettünk egymásba, és egy év­vel később örökre megfogadtuk, hogy jó­ban és rosszban együtt maradunk, ami működik, hisz az­óta tart a házasságunk” – meséli Korda György.

Az ország kedvenc há­zaspárjának kapcsolatát a karanténidőszak sem viselte meg.

Korda György és Balázs Klári Fotó: Bors/ Bánkúti Sándor

„Szomorúan hallom, hogy mennyi házasság ment tönkre a koronavírus-járvány alatt, mert az összezártság rengeteg súrlódást eredményezett. Nálunk ez másképp van. Egyszerűen egyformák vagyunk, és szó sincs arról, hogy megalkudnánk vagy el kell viseljünk valamit egymásban, mert úgy szeretjük a másikat, ahogy van.”

Miközben Gyuri bácsival beszélgetünk, a háttérben Klárika épp rántott húst készít krumplipürével és uborkasalátával.

„Mi még nem megyünk sehova, idén elmarad az elegáns vacsora, de így is tökéletes az évfordulónk. Sajnos virágot sem tudtam venni Klárinak, de nem bánja, nem várja el tőlem, majd ha vége lesz a járványnak, bepótoljuk. Most pedig itthon kettesben ünnepelünk.”

Egy ilyen kerek évfordulón kihagyhatatlan kérdés a hosszú házasság titka.

„Jóban és rosszban együtt lenni, ha nehéz, akkor is kitartani, és az örömöket együtt megélni. Nekünk nem volt új az, hogy a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk, mert együtt vagyunk a munkában és mindenhol. Mi már eggyé váltunk az évek alatt, és én nagyon büszke va­gyok a feleségemre, aki négy évtized után is a legszebb nő, akibe a mai napig szerelmes vagyok” – mondta a Borsnak Korda György.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?