Létrehozva: 2020.07.27.

Kórházban vizsgálták Kállay Saunders Andrást: Elkészült a diagnózis

A népszerű zenész aggodalommal teli hónapokat tudhat maga mögött!

Kállay Saunders András mindenkire ráhozta a frászt még az év elején, amikor arról írt az Instagram-oldalán, hogy magas a vérnyomása. A népszerű zenész egy percet sem hezitált, súlyos combizom szakadása miatt már csak jól tudja, hogy az egészségnél nincsen fontosabb, be is jelentkezett egy budapesti kórházba, ahol orvosa több vizsgálatra is beutalta. A Ripost először tavasszal kereste fel Andrást, aki akkor megerősítette, hogy a pontos analízisre még várnia kell.

Fotó: Facebook

„Több kivizsgálásra lesz szükségem, hogy az orvosok pontos diagnózist állíthassanak fel. Így egyelőre nem tudok részleteket mondani, de bízom benne, hogy nincsen komoly baj” – nyilatkozta nemrég aggódva a zenész, aki lelkiismeretesen utána járt a problémáknak egészen addig, amíg a koronavírus-járvány közbe nem szólt.

Fotó: Facebook , Egy kórházból posztolt az énekes, a fotóra pedig azt írta: magas a vérnyomása.

Egykori menedzsere üzente meg lapunknak, hogy az egész világot sújtó pandémia miatt a kórházakban leállították a szakrendeléseket, ezért néhány lényeges vizsgálat elmaradt, András kénytelen volt várni egészen addig, amíg enyhítettek a korlátozásokon. A részletes diagnózis végre elkészült, és a zenész örömére nagyon megnyugtató híreket kapott.

„András teljesen egészséges. Kiderült, hogy nincsen magas vérnyomása. Így gyógyszereket sem kell szednie” – üzente meg Kállay Saunders a menedzserén keresztül a Ripost-nak.

A népszerű énekesnek ennek ellenére sem lehet felhőtlen az öröme. Egy évvel ezelőtt komoly combizomszakadást szenvedett, és a sérülésből még mindig nem tudott teljesen felépülni. Ez pedig igencsak érzékenyen érinti, hiszen amíg nem gyógyul fel, nem hódolhat egyik nagy szenvedélyének, a focinak. „A combizom szakadásával még rehabilitációra jár, és otthoni gyógytorna gyakorlatokat is végez. Rajta van a teljes felépülésen, hogy mihamarabb visszatérhessen a művészválogatottba. A karantén a gyógyulást is nagyban elősegítette. A pihenés, az otthoni edzések, és egészséges táplálkozás nagyobb hangsúlyt kapott ezen időszak alatt.”

A sármos zenésznek az elmúlt három évben egyébként igencsak meggyűlt a baja combizom sérülésével. Először 2017-ben Moszkvában sérült meg. A baleset után rögtön elkezdte a rehabilitációt, és minden erejével azon volt, hogy mielőbb felépüljön, azonban másfél év sem volt elég ahhoz, hogy újra százszázalékos legyen.

Fotó: Ripost

Tavaly egy óvatlan mozdulat során ismét megtörtént a baj, és bár műteni nem kellett, tudta, hogy ezúttal nem szabad sürgettetnie a felépülését. A cél azonban már nagyon közel, rövidesen ismét társaival együtt rúghatja a bőrt.

Folyamatosan dolgozott a karantén alatt A napokban megjelent a legújabb Kállay Saunders szám, amely a She never noticed címet kapta. Az énekes tehát a járvány miatt elrendelt karantén alatt sem tétlenkedett, mindvégig azon volt, hogy amint visszatérhet a színpadra, újabb és újabb szerzeményekkel kápráztathassa el közönségét.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kizárták a futamgyőztest, a McLaren pilótájának adták az első helyet

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Ők a 7 leggondoskodóbb csillagjegyek! Te köztük vagy ?

mandiner.hu

Csak Szlovákia maradt Magyarország mellett – fontos szövetséges fordított hátat

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére

SZTÁRDZSÚSZ

"Sokat fogytál" - Ördög Nóra bikinis képe felrobbantotta a netet!

SZTÁRDZSÚSZ

Olajos popsijával tarol Exatlon Hungary bombázója – Íme a nap legforróbb videója!

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Összegyűjtöttük a legszebb esküvői pillanatokat – galéria