SZTÁRDZSÚSZ

A Balatonra költöztek a koronavírus elől a magyar sztárok

Nem mindenki teheti meg, hogy a fővárosban kertben vagy nagy ingatlanban vészelje át a koronavírus-járványt. Nincsenek ezzel másként magyar sztárjaink sem, akik közül többen is, különböző okokból a magyar tengerhez költöztek.

Tavaly még csak egy álom volt a költözés

Ördög Nóra és Nánási Pál, 2019 nyarán játszottak el először a gondolattal, hogy egyszer talán végleg elköltöznek balatonakarattyai házukba, ahol rendszerint a nyarakat töltötték az utóbbi években.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hetek óta Balatonon vagyunk és a nyarat már biztosan itt töltjük. Nem mozdulunk. Egyszerűen imádunk itt lenni, nekünk ez a második otthonunk. Lehet, hogy később ez egy kicsit tovább is alakul és ez lesz az állandó otthonunk” - mondta akkor Nánási Pál és már ősszel látszott, hogy nem csak hirtelen felindulásból beszélt a költözésről, hiszen megvásárolták azt a kisboltot, ahol naponta vásároltak, mielőtt bezárt volna.

„Óriási világmegváltó terveink vannak. Még sehogy nem állunk, de fogunk nyitni egy kisboltot és bisztrót Balatonakarattyán. Ebbe persze még bele kell tanulnunk és ezt a folyamatot is meg fogjuk mutatni a csatornáinkon keresztül. És a névadásban is szeretnénk majd kérni a követőink segítségét. Kíváncsian várom, hogy fog nekünk ez menni...” - mesélte Ördög Nóra novemberben, amikor meg is mutatták új szerzeményüket a követőiknek. Nánásiék akkor úgy tervezték, hogy idén bele is vágnak a felújításba, hogy nyáron már meg is nyithassák az üzletet, de a koronavírus-világjárvány közbeszólt.

A család már hetekkel ezelőtt a Balaton mellé költözött és nem fogadtak mesterembereket a munkálatokhoz. Úgy döntöttek, maguk vágnak bele a felújításba.

Mire végeznek, talán már elvonul a járvány, ők pedig végleg eldöntik, hogy a fővárost, vagy a magyar tenger partját választják fő bázisuknak.

Vincze Lilla az északi parton töltődik

Vincze Lilla hetekkel ezelőtt döntött úgy, hogy – a biztonsági előírásokat szigorúan betartva – leköltözik egy balatoni nyaralóba, mivel nem csak egy spirituális, gyógyító hely, de örök menedék számára a magyar tenger. Az énekesnő Siófokon született, ám ezúttal a Balaton másik oldalán, az északi parton várja ki a járvány végét. Lilla híres a pozitív életszemléletéről, ezért esze ágában sincs panaszkodni: megpróbálja a jelenlegi helyzetből a legjobbat kihozni.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Természetesen engem is megvisel, hogy elmaradtak a fellépéseim, de úgy tekintek erre az időszakra, mint egy váratlan vakációra. Nincs okom a panaszra, hiszen van időm inspirálódni a természetben, amikor a kutyusommal kettesben nagyokat túrázunk. Megsütöttem életem első kenyerét, és egyébként is finomabbnál-finomabb fogásokkal kényeztetem magamat” – mondta el a -nak A Dal 2020 zsűritagja.

„Sokat gondolok azokra, akik most a frontvonalban küzdenek értünk, az egészségügyi dolgozókra, tudósokra, akik megoldást próbálnak találni a helyzetre. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy betartsuk a rendelkezéseket, és otthon maradjunk. Azt hiszem, ez igazán nem nagy kérés azért cserében, hogy hamarosan újra együtt élvezhessük a jó időt, kultúrát és művészeteket” – fogalmazott Vincze Lilla.

Zámbó Krisztián az apósának segít

Az énekes és kedvese, Zsuzsi már hetek óta a Balatonnál élnek a lány édesapjánál. A fiatalok élvezik a friss levegőt, jóllehet, nekik is részt kell vállalniuk a ház körüli teendőkben. Ám ezt egyáltalán nem bánják.

Fotó: Zámbó Krisztián

„Amikor már sejthető volt, hogy itthon is komoly járvány lesz, Zsuzsival összepakoltunk, és leutaztunk a Balatonra az apósomhoz. Természetes, hogy alkalmazkodom a helyzethez, és ott segítek neki, ahol csak tudok. Bevallom, eleinte nem állt jól a kezemben a metszőolló, és a rotációs kapával is meggyűlt a bajom, de az utóbbi hetekben egészen belejöttem, és már élvezem ezt a fajta munkát!” – árulta el a -nak Krisztián.

Oszter Sándor felesége már több mint egy hónapja leköltözött

Failoni Donatella előszeretettel tölti az év nagy részét a Balaton északi partján található nyaralójában, ám arra még ő sem számított, hogy a koronavírus miatt gyakorlatilag karanténba kerül a birtokon.

Fotó: Facebook

Oszter Sándor felesége már több mint egy hónapja lent van, egyetlen társa a kutyája, unokája és lánya, Alexandra csak ritkán látogatták meg. Donatella persze így sem unatkozik, rengeteget süt-főz, kertészkedik, locsolja a virágokat, vagy csak kiül kávézni a teraszra és élvezi a csodás kilátást. Azt kicsit nehezen élte meg, hogy húsvétkor sem találkozhatott a szeretteivel, de szerencsére a lánya április 20-án meglepte őt, együtt ünnepelték Alexandra 40. születésnapját.

A képekért keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?