Létrehozva: 2020.04.27.

A Balatonra költöztek a koronavírus elől a magyar sztárok

Nem mindenki teheti meg, hogy a fővárosban kertben vagy nagy ingatlanban vészelje át a koronavírus-járványt. Nincsenek ezzel másként magyar sztárjaink sem, akik közül többen is, különböző okokból a magyar tengerhez költöztek.

Tavaly még csak egy álom volt a költözés

Ördög Nóra és Nánási Pál, 2019 nyarán játszottak el először a gondolattal, hogy egyszer talán végleg elköltöznek balatonakarattyai házukba, ahol rendszerint a nyarakat töltötték az utóbbi években.

„Hetek óta Balatonon vagyunk és a nyarat már biztosan itt töltjük. Nem mozdulunk. Egyszerűen imádunk itt lenni, nekünk ez a második otthonunk. Lehet, hogy később ez egy kicsit tovább is alakul és ez lesz az állandó otthonunk” - mondta akkor Nánási Pál és már ősszel látszott, hogy nem csak hirtelen felindulásból beszélt a költözésről, hiszen megvásárolták azt a kisboltot, ahol naponta vásároltak, mielőtt bezárt volna.

„Óriási világmegváltó terveink vannak. Még sehogy nem állunk, de fogunk nyitni egy kisboltot és bisztrót Balatonakarattyán. Ebbe persze még bele kell tanulnunk és ezt a folyamatot is meg fogjuk mutatni a csatornáinkon keresztül. És a névadásban is szeretnénk majd kérni a követőink segítségét. Kíváncsian várom, hogy fog nekünk ez menni...” - mesélte Ördög Nóra novemberben, amikor meg is mutatták új szerzeményüket a követőiknek. Nánásiék akkor úgy tervezték, hogy idén bele is vágnak a felújításba, hogy nyáron már meg is nyithassák az üzletet, de a koronavírus-világjárvány közbeszólt.

A család már hetekkel ezelőtt a Balaton mellé költözött és nem fogadtak mesterembereket a munkálatokhoz. Úgy döntöttek, maguk vágnak bele a felújításba.

Mire végeznek, talán már elvonul a járvány, ők pedig végleg eldöntik, hogy a fővárost, vagy a magyar tenger partját választják fő bázisuknak.

Vincze Lilla az északi parton töltődik

Vincze Lilla hetekkel ezelőtt döntött úgy, hogy – a biztonsági előírásokat szigorúan betartva – leköltözik egy balatoni nyaralóba, mivel nem csak egy spirituális, gyógyító hely, de örök menedék számára a magyar tenger. Az énekesnő Siófokon született, ám ezúttal a Balaton másik oldalán, az északi parton várja ki a járvány végét. Lilla híres a pozitív életszemléletéről, ezért esze ágában sincs panaszkodni: megpróbálja a jelenlegi helyzetből a legjobbat kihozni.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Természetesen engem is megvisel, hogy elmaradtak a fellépéseim, de úgy tekintek erre az időszakra, mint egy váratlan vakációra. Nincs okom a panaszra, hiszen van időm inspirálódni a természetben, amikor a kutyusommal kettesben nagyokat túrázunk. Megsütöttem életem első kenyerét, és egyébként is finomabbnál-finomabb fogásokkal kényeztetem magamat” – mondta el a Ripost-nak A Dal 2020 zsűritagja.

„Sokat gondolok azokra, akik most a frontvonalban küzdenek értünk, az egészségügyi dolgozókra, tudósokra, akik megoldást próbálnak találni a helyzetre. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy betartsuk a rendelkezéseket, és otthon maradjunk. Azt hiszem, ez igazán nem nagy kérés azért cserében, hogy hamarosan újra együtt élvezhessük a jó időt, kultúrát és művészeteket” – fogalmazott Vincze Lilla.

Zámbó Krisztián az apósának segít

Az énekes és kedvese, Zsuzsi már hetek óta a Balatonnál élnek a lány édesapjánál. A fiatalok élvezik a friss levegőt, jóllehet, nekik is részt kell vállalniuk a ház körüli teendőkben. Ám ezt egyáltalán nem bánják.

Fotó: Zámbó Krisztián

„Amikor már sejthető volt, hogy itthon is komoly járvány lesz, Zsuzsival összepakoltunk, és leutaztunk a Balatonra az apósomhoz. Természetes, hogy alkalmazkodom a helyzethez, és ott segítek neki, ahol csak tudok. Bevallom, eleinte nem állt jól a kezemben a metszőolló, és a rotációs kapával is meggyűlt a bajom, de az utóbbi hetekben egészen belejöttem, és már élvezem ezt a fajta munkát!” – árulta el a Ripost-nak Krisztián.

Oszter Sándor felesége már több mint egy hónapja leköltözött

Failoni Donatella előszeretettel tölti az év nagy részét a Balaton északi partján található nyaralójában, ám arra még ő sem számított, hogy a koronavírus miatt gyakorlatilag karanténba kerül a birtokon.

Fotó: Facebook

Oszter Sándor felesége már több mint egy hónapja lent van, egyetlen társa a kutyája, unokája és lánya, Alexandra csak ritkán látogatták meg. Donatella persze így sem unatkozik, rengeteget süt-főz, kertészkedik, locsolja a virágokat, vagy csak kiül kávézni a teraszra és élvezi a csodás kilátást. Azt kicsit nehezen élte meg, hogy húsvétkor sem találkozhatott a szeretteivel, de szerencsére a lánya április 20-án meglepte őt, együtt ünnepelték Alexandra 40. születésnapját.

A képekért keresd a Ripost napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kipukkadt a lufi, vágott hangfelvételt közölt a feleségéről Magyar Péter

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

„Az is jöjjön, akinek nincs jegye” - Megszállják a magyarok Németországot az Eb-n

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Szoboszlai kiakadt, nem avatták be egy fontos döntésbe

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Szarvas Andi követői elárulták: a pikáns tartalmakra kíváncsiak

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét