Létrehozva: 2020.03.20.

Koronavírus: Veszélybe kerültek a magyar sztáresküvők

Hosszú hónapokig is eltarthatnak a napokban bevezetett veszélyhelyzeti intézkedések. Ezzel a nyárra tervezett celebesküvők is veszélybe kerültek.

A 2020-as nyári időszakban több híresség is szerette volna hivatalosan is összekötni az életét. Eddig három ismert párról tudni, hogy tervezik a kézfogót. Nos, úgy tűnik, hogy mindhárom pár bizakodó, de az tény, hogy jelen pillanatban csak akkor tarthatják meg a nagyszabású esküvőiket, ha addig alábbhagy a koronavírus-járvány terjedése és visszavonják a veszélyhelyzeti intézkedéseket. Alighanem most az egész ország ezért imádkozik…

A Millenáris parkban rendezték meg a 2019 es Marie Claire divat show-t.

A műsorvezető és indiai szerelme rengeteget harcoltak azért, hogy végre hivatalosan is kimondhassák a boldogító igent. A pár alig pár hete vehette kézhez azt a hivatalos iratot, amely kimondja, hogy az indiai férfi, Krishan elveheti Demcsák Zsuzsát. A szerelmesek néhány nap múlva ünneplik majd kapcsolatuk egyéves évfordulóját, hiszen az Ázsia Expressz 2 forgatásán ismerkedtek meg egymással. A férfi a forgatások után egy hónappal már Magyarországra is költözött, de mivel csak turistavízumot kapott, három hónappal később vissza kellett utaznia Indiába. Persze visszatért és egészen mostanáig keményen küzdöttek a magyar és az indiai bürokráciával, mire nemrégiben sikerült minden akadályt leküzdeniük és kitűzhették esküvőjük időpontját. Most ez a dátum került veszélybe a járványhelyzet miatt…

„Nem mondtuk le az esküvőnk időpontját. Egyelőre nem gondolkodunk a halasztáson, vagyis egyáltalán nincs B-tervünk. Bizakodóak vagyunk, hiszen azért van még elég idő ahhoz, hogy megoldódjon ez a rémisztő helyzet. Szeretnénk azt hinni, hogy a nagy napig minden rendeződik, és biztonságban ünnepelhet velünk a násznép”

– mondta a Ripost-nak Demcsák Zsuzsa.

Hódi Pamela nagy esküvőt szeretne

Hódi Pamela és Tóth Bence 2018 elején szerettek egymásba. Másfél éven át távkapcsolatban éltek, mivel Bencét a sportkarrierje Mezőkövesdhez kötötte, de miután távozott a csapattól, össze tudtak költözni. Azóta felgyorsultak az események. Bence tavaly szeptember 7-én egy ausztriai utazás során megkérte Pamela kezét, majd gőzerővel elkezdték szervezni álomesküvőjüket. Hamar kitűzték a dátumot és a helyszínt is, a részletek megszervezéséhez pedig felbérelték hazánk egyik legnevesebb esküvőszervezőjét. Január végén kiválasztották a gyűrűket is. Pamela korábban többször beszélt arról, hogy nagy esküvőt szeretne, pontosan olyat, amilyet kislányként megálmodott. Arra a kérdésre, hogy aggódnak-e a koronavírus-járvány miatt és szóba került-e a nagy nap elhalasztása, Pamela röviden válaszolt.

„Az a helyzet, hogy a mi esküvőnk kellően távol van ahhoz, hogy ne aggódjunk. Egyelőre nincs para...”

– mondta a menyasszony, aki arról egyelőre beszélni sem akart, hogy mi van akkor, ha néhány hónapon belül nem tűnik el a koronavírus-járvány. Abban az esetben ugyanis nekik is le kell fújniuk a menyegzőt.

Majkáék esküvője már közeleg

A legnagyobb durranásnak talán Dundika és Majka esküvője ígérkezik, hiszen ők éppen tíz évig vártak arra, hogy kitűzzék életük nagy napjának dátumát. Hajni és Péter 2010-ben az Ezek megőrültek forgatásán figyeltek fel egymásra, de csak a következő évben kezdtek randizni egymással. Ekkor viszont hamar a tettek mezejére léptek: már a harmadik találkozásukkor elcsattant köztük az első csók és kimondták egymásnak a bűvös szeretlek szót.

Első gyermekük, Marián 2011 novemberében született meg. Néhány évvel később, 2016-ban érkezett meg a családba a kisöcsi, Olivér. Két gyerekkel így természetesen egyre többször kérdezgették a sztárpárt, hogy mikor állnak végre oltár elé. Majka 8 évvel ezelőtt már megkérte Hajni kezét, de egészen mostanáig egyikük sem gondolta úgy, hogy szentesíteniük kellene kapcsolatukat.

Majoros eddig is a feleségeként emlegette gyermekei anyját és az utóbbi években számtalanszor fel is röppentek pletykák a közelgő esküvőről, de tavaly év végén a Lokálnak végül kikotyogta, hogy idén a nyár első hónapjában végre tényleg kötélnek áll. Hogy végül sikerül-e megtartaniuk a világraszóló lakodalmat, azt egyelőre senki sem tudhatja, hiszen az időpont túl közeli, jelenleg pedig életben vannak a szigorú szabályok…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmas dráma: súlyos döntést hozott meg a Házasság első látásra szereplője - videó

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Hazahozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

metropol.hu

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak