SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-fertőzést kapott 60. születésnapjára Antonio Banderas

Nem pont így képzelte élete fontos mérföldkövét a közkedvelt színész.
  • Szerző: The_M

Elárasztották születésnapi jókívánságokkal Antonio Banderast a rajongói, aki nem várt bejelentéssel reagált az Instagramon. A színész egy aranyos babakori képe alatt osztotta meg a követőivel, hogy azzal „ünnepli” a 60. születésnapját, hogy házi karanténba vonul, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

Banderas azt is leírta, hogy egyelőre enyhék a tünetei, csak fáradékonyabb, mint általában lenni szokott. Éppen ezért reméli, hogy minél hamarabb felépül, ha betartja az orvosi utasításokat.

Fotó: Northfoto

Azt nem tudni, hogy hol kaphatta el Covid-19-et, illetve azt sem árulta el, hogy a spanyolországi vagy az amerikai otthonában tölti a karantént.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?