SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus: Így ünnepeli a karácsonyt Pataky Attila 

Pataky Attila megküzdött a koronavírussal, az utóhatásai még mindig kínozzák, de a Ripostnak elmondta, a karácsony ünnepét nem árnyékolhatja be a vírus.
  • Szerző: angie

Pataky Attila kezdetben nem hitt a vírus létezésében, majd elkapta és kórházba került. Elmondása szerint az életéért küzdött, így nem csoda, hogy ezek után még inkább felértékelődött a család szerepe és a velük töltött meghitt pillanatok jelentősége.

Budapest, 2018. október 26.
Pataky Attila

Az már biztos, hogy az idei karácsony más lesz a pandémia miatt, sokan nem találkozhatnak majd idősebb családtagjaikkal. Pataky Attila a -nak elmesélte, ő mit tervez az ünnepekre.

„A karácsony egy igazi lélekfoltozó csoda, amit ennek a vírusnak sem hagyunk tönkretenni! Mivel a családom egy része átesett már a koronavíruson, velük együtt leszünk otthon, az idősebb családtagokkal pedig telefonon, videóhíváson keresztül ünnepelünk majd. Egy szívbéli ölelésnek semmi sem lehet a gátja, áthatol majd a telefonon keresztül is” – jelentette ki Pataky Attila, aki már nagyon várja a karácsonyt és egyáltalán nem bánja, hogy az ünnepekkel most ismét lelassul egy kicsit világ. Az énekes bevallotta, a betegség után ráfér még a pihenés.

„Nagyképűség lenne azt állítani ezután a súlyos „élmény” után, hogy kijöttem belőle és minden rendben van. Az igaz, hogy jelenleg egyben vagyok és a vitalitásom is visszatért, de megesik, hogy egy-egy órára hihetetlen fáradtság lesz rajtam úrrá, ami félórás hangulatváltozással, már-már depressziós tünetekkel jár. Ezután aztán hirtelen minden visszatér a rendes kerékvágásba. Részben megnyugtató, hogy átestem a koronavíruson, ahogy az is, hogy egy időre védett vagyok, hiszen még van antitest a véremben” – fejezte be a Edda Művek frontembere.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?