SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-járvány: Barta Sylvia családja is megfertőződött

Bár szerencsére a tévésnek már nincs láza, férje szerint a családján is átment a járvány.
  • Szerző: Doris

Barta Sylvi március végén, a közösségi oldalán tett először említést róla, hogy ágynak döntötte egy rejtélyes betegség, majd egy héttel később kiderült, hogy elkapta az új típusú koronavírust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Fem3

A Bors szerette volna tudni, hogy van most a csinos időjós, ám a telefont a férje, Kolossváry Ádám vette fel.

„A nejem még erőtlen, sokat fekszik, de mi mindenben segítünk neki. Szerencsére láza már nincs, nem szed gyógyszert sem, és étvágya is van, egyszóval úgy vélem: legyőzte a vírust! De természetesen ezt majd csak egy negatív teszt fogja biztosan alátámasztani. Hazudnék, ha azt mondanám, nem ijedtünk meg, de mindvégig pozitívak vagyunk. Sylvi nincs elzárva tőlünk, ugyanis a lányokon, és rajtam is átment a koronavírus, csak mi szerencsésebbek voltunk, és tünet nélkül megúsztuk, ellenben az édesanyjukkal. De most már több mint egy hónapja mindnyájan szigorúan a négy fal között élünk. A nejem receptjeit is elektronikusan írja fel az orvos, a házba senki sem lép be, se ki. A gyógyszereket is más váltotta ki és hozta el nekünk” - közölte a napilappal Ádám.

Fotó: Instagram

Sylvi teljes gyógyulásáig még sajnos sokat kell várni, mivel kiderült, hogy a tüdejét is elérte a vírus, így egy hosszas terápia vár rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?