SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-járvány: Ez tartja a lelket Bodrogi Gyulában

Bodrogi Gyula áprilisban múlt 86 éves, így nem túlzás, hogy rengeteg mindent megért már. A vírushelyzettel azonban egyszerűen nem tud mit kezdeni, minden vágya, hogy hamarosan már csak rossz emlékként gondoljon arra, hogy állandóan maszkot kell hordania. A színész igazán csak akkor nyugszik meg, ha vadásztársaival kimerészkedhet a természetbe.
  • Szerző: Doris

Bodrogi Gyula a koronavírus-járvány kezdetén egyszer már töltött két hónapot a négy fal közt, ami egy tevékeny embernek bizony roppant nehéz. A 86 éves színész a -nak elárulta, nagyon várja már a járványhelyzet végét, az állandó bizonytalanság ugyanis nagyon rossz hatással van az idegeire.

Bodrogi Gyula
Fotó: Markovics Gábor

„Most mát igazán vége lehetne! Nem vagyok az a típus, aki túl sok időt tölt otthon, ezért már az is megviselt, amikor korábban két hónapot kellett a négy fal között töltenem. Persze egyelőre ilyesmiről most nincs szó, a boltba is eljárok, de akkor is idegőrlő, hogy léptem-nyomon azon kell aggódnom, hol üti fel a fejét a betegség” – kezdte lapunknak a nemzet színésze, akiről köztudott, hogy szenvedélyes vadász, olyannyira, hogy a Dunaszentmiklósi Rákóczi Vadásztársaság például a tiszteletbeli tagjává választotta.

Bodrogi épp ezért nem tagadja, a természetben eltöltött idő és a vadászat tartja benne a lelket, néhány hete pedig egészen különleges élményben volt része.

„A vadászat szerencsére egészen más, ráadásul a természet közelsége roppant megnyugtató. Néhány hete összegyűltünk tízen-húszan, csónakba pattantunk, és ahogy én nevezem, elindultunk kacsázni! Több napig tartott a program, szerencsére teljesen ki tudtam kapcsolni, nem gondoltam a vírusra. Az pedig nem semmi, hogy száztíz kacsát lőttem a nagy kaland során” – büszkélkedett a legendás színész, aki alig várja, hogy visszatérjen az élet a régi kerékvágásba.

Imád Stohl Andrással vadászni

Bodrogi szerint a vadászat nem a lövöldözésről, sokkal inkább a szabadság érzéséről szól. Ezt a nézetet osztja Stohl András is, épp ezért többször előfordult már, hogy a két művész együtt indult portyázni, és közben remekül elbeszélgettek.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?