SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-járvány: Visszatérő betegsége miatt aggódik Boros Lajos

Boros Lajos bezárkózott otthon, csak levegőzni dugja ki az orrát. A rádiós igyekszik hasznosan eltölteni az időt, de néha bizony aggodalmaskodik.
  • Szerző: angie

Boros Lajos most még inkább odafigyel magára. Nem meglepő, hiszen egy nyitott szívműtét után még sokáig gyenge az ember immunrendszere.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A rádiós szerencsére jól van, de a gyógyszereit állandóan szednie kell. Boros Lajos a -nak elmondta, minden óvintézkedést megtesz a koronavírussal szemben, azonban van egy olyan problémája, amivel eddig nem számolt, ám mostanában nagyon aggasztja.

„Több mint 10 éve időszakosan elmegy az ízlelésem. Voltam ezzel orvosnál, CT vizsgálatot is elvégeztek rajtam, de semmi nem derült ki. A doki azt mondta, hogy ilyen tökéletes koponyát és fejszerkezetet még soha nem látott. Viccet félretéve, ez mostanában különösen nyomaszt, hiszen a koronavírus egyik állítólagos tünete épp az, hogy nem érez ízeket az ember. A feleségem és a barátok is igyekeznek megnyugtatni, hogy ha ismét ez történik velem, nem a koronavírust kaptam el” – aggodalmaskodott Boros Lajos.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?