SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus: Munkát keres, futárnak készül Gergely Róbert

A koronavírus miatt nem léphet színpadra, nincs bevétele, de Gergely Róbert nem siránkozik, dolgozni akar.
  • Szerző: angie

Gergely Róbert eddig bírta tétlenül, most munkát keres. A koronavírus miatt nincsenek fellépések, így a színész nem tehet mást, mint otthon igyekszik elfoglalni magát. Persze ezt sem csinálhatja a végtelenségig, és idővel a tartalékok is elfogynak. A -nak elmondta, ez az év sok jót nem hozott neki, így ha kell, futárnak áll.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Gergely Róbert

„2020-at a legrosszabb évemnek tartom. Ez a Covid csak kárt okozott, nem tehettem azt, amit szerettem volna, nem élhettem annak, amit szeretek, a színháznak. Semmilyen biztosíték nincs arra, hogy meg fog változni a helyzet, bizonytalanságban, félelemben és kiszolgáltatottságban kell élni, ami talán a színészek számára még nehezebb, hiszen a színház mindig is a szabadság hírvivője” – kezdte Gergely Róbert, akitől távol áll panaszkodás, igyekszik a helyzethez megfelelően élni a mindennapokat.

„Tudom, hogy alkalmazkodni kell és nem búslakodni, sopánkodni. Mindig is tevékeny ember voltam, nem vártam mástól a megoldást, most sem várom! Ezért most kimondom: Gergely Róbert munkát keres! Ez még az én számomra is újdonság, de munkát keresek, mert ha az embernek csak kiadásai vannak, de bevétele semmi, egyszer a tartalékai is elfogynak” – fogalmazott a színész, aki az elmúlt hónapokban sokat gondolkodott azon, hogy mit kezdjen magával. Mivel köthetné le magát úgy, hogy még pénzt is keressen vele.

„Ha muszáj, futárszolgálathoz fogok jelentkezni, vagy áruszállítónak, de az is lehet, hogy ételt fogok kiszállítani, a lényeg, hogy legyen bevételem és hasznosnak érezzem magam, mert idegölő ez a semmittevés. Milliomos lettem, de sajnos, csak időmilliomos” – mondta fanyar humorral Gergely Róbert, aki a helyzet ellenére sem képes és nem is hajlandó elengedni a színházat, ezért karácsonyra egy internetes műsort tervez a pálya társaival.

„Karácsonyra szeretnénk egy online beszélgetős műsort az interneten. Kollégákkal, pályatársakkal fogunk beszélgetni, jókat nevetni és olyan történeteket megosztani, amit a nézők eddig nem tudhattak. Görbe tükröt mutatunk majd magunknak és a világnak. Emellett egy közönségtalálkozót is szervezek, szintén az interneten keresztül, de élő bejelentkezéssel, hogy bárki bekapcsolódhasson a beszélgetésbe” – mesélt terveiről a neves színész.

 

És ezeket olvastad már?