SZTÁRDZSÚSZ

Magyar sztárok kérnek mindenkit: Oltassák be magukat!

Ismert magyar emberek állnak ki a koronavírus elleni vakcina mellett. Minél többen beoltatjuk magunkat, annál hamarabb visszakaphatjuk a régi életünket.
  • Szerző: e.j.

A koronavírusból az egyetlen kiút, ha minél többen beoltatják magukat. A vakcinák biztonságosak, és jelentősen csökkentik az esélyét annak, hogy elkapjuk a vírust, de ha mégis, akkor a vakcinázott embereknél nem alakulnak ki komoly szövődmények.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár sokan még most is tartanak az oltástól, ismert magyar művészek példája mutatja, hogy nem kell félni. Összeállításunkban elmondják a tapasztalataikat, véleményüket és azt, hogy miért javasolják vagy várják a vakcina beadatását.

Nacsa Olivér: Az oltás az egyetlen kiút!

A népszerű humorista már átesett a betegségen, ezért egyelőre nem kaphatja meg az oltást, ám azt senkinek nem kívánja, hogy átéljék azt, amit ő élt át a koronavírus miatt.

Nacsa olivér magyar sztárok

Nacsa Olivér szerint az oltás az egyetlen kiút (Fotó: Ripost)

„Több okból is oltáspárti vagyok! Egyrészt, mert magam is átestem a koronavíruson, amit senkinek sem kívánok. A másik, hogy egyszerűen nincs más lehetséges megoldás arra, hogy visszakapjuk a régi életünket. Értse már meg mindenki, az oltás az egyetlen kiút!„ fogalmazott a -nak Nacsa Olivér.

Pásztor Erzsi: Le kell győznünk ezt a csúnya vírust

A Kossuth-díjas színművésznő már mindkét oltását megkapta. Az allergiája miatt a Pfizer-vakcinával oltották be, és semmiféle mellékhatást nem tapasztalt.

”Egyértelmű volt, hogy beoltatom magam, így nagyon örültem, amikor jelezték, hogy megkaphatom a Pfizer-vakcinát. Bármelyik oltással beértem volna, de azért kaptam ezt, mert allergiás vagyok. Én mindenkit arra biztatok, hogy éljen a lehetőséggel, regisztráljon és menjen el az oltópontra, ahová hívják! Abban bízom, hogy minél többen így tesznek majd, mert ahogy láthatjuk, ez a legjobb módja annak, hogy leküzdjük ezt a csúnya vírust„ – mondta el a Metropolnak a színésznő, aki az oltások ellenére ugyanúgy vigyáz magára, mert tudja, hogy a veszélyeztetett korcsoportba tartozik.

Pásztor Erzsi már megkapta a koronavírus elleni vakcinát. magyar sztárok

Pásztor Erzsi már megkapta a koronavírus elleni vakcinát. (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

Esztergályos Cecília: Világháború, ami most zajlik!

A sztár még február végén kapta meg az első adag vakcinát, ami után megkönnyebbültek a férjével. Már a másodikon is túl vannak. Miután nagyon hiányzik neki a színpad és tart a vírustól, nem is gondolkodtak, amikor lehetőségük nyílt oltakozni.

magyar sztárok

Esztergályos Cecília szerint világháború zajlik (Fotó: Ripost)

”Jó érzés volt, amikor megkaptuk az első oltást, hiszen kicsit fellélegezhettünk, tudva, hogy ha kialakul a védettség, akkor nem, vagy csak enyhe tünetekkel átvészelhetjük a vírust„ – mondta el a Metropolnak Esztergályos Cecília, aki szörnyűnek ítéli a vírushelyzetet.

”Számomra lelkileg nehéz elviselni ezt a bizonytalanságot, a jelenlegi helyzetet. Világháború, ami most zajlik!„ – fogalmazott a Kossuth-díjas színésznő.

Bangó Margit: Akinek kedves a szerettei élete, oltakozzon!

A cigányzene királynője már megkapta első adag vakcinát, de miután több családtagja is megbetegedett a vírus miatt, testközelből tapasztalhatta, hogy a koronavírus sajnos nem játék.

Bangó margit magyar sztárok

Bangó Margit már megkapta az első oltást (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

”Mindenkinek a legnagyobb szeretettel üzenem, hogy akinek kedves a szerettei és a saját élete, oltassa be magát! Csakis így fékezhetjük meg ezt a borzalmas járványt!„ – fogalmazott a Metropolnak Bangó Margit. ”Nehéz időszakon vagyok túl, és bár megkaptam az első oltást, a másodikat pedig május elején fogom, változatlanul nagyon vigyázok magamra, és a családom is rám.„

Hogy mit mondott még Bangó Margit, elolvashatod a Metropol napilap keddi számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?