SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírusos lett egy tanár Rába Tímea lányának iskolájában

A család jelenleg is otthon van, kijárási tilalmat rendeltek el. A műsorvezető igyekszik higgadtan kezelni a helyzetet.
  • Szerző: angie

Rába Tímea neheze éli meg a mindennapokat. Családjával Tenerifén élnek, több mint egy hete el sem hagyhatják a lakást a koronavírus miatt. Az édesanya kezdetben attól félt, hogy lánya is megfertőződött, ugyanis az egyik tanára beteg lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Rába Tímea / Rába Tímea

„Kaptam egy e-mailt az iskolától, amiben az állt, hogy az egyik oktató elkapta a koronavírust. Azonnal rohantam a lányomért az iskolába. Amint odaértem felhívtam telefonon, hogy jöjjön ki az épületből, de azt mondta, nem tud, mert az összes gyereket elkülönítették az udvaron” – mesélte még most is ijedten Timi, aki aznap szerencsére a fiát nem vitte iskolába.

„Egy kisebb pánik alakult ki. A szülők sorra érkeztek az épülethez, hiszen mindenki megkapta az üzenetet, a gyerek mégsem jöhettek ki egy jó darabig. Csak annak örültem, hogy a fiamért nem kell aggódnom, mert aznap igazoltan otthon maradt velem. Negyedórát vártam kint, mire megérkezett a kislányom. Azóta nem engedtem el őket sehova” – árulta el az egykori modell, aki nem sokkal az eset után teljes karanténba került, jelenleg is kijárási tilalom van Tenerifén.

És ezeket olvastad már?