SZTÁRDZSÚSZ

Kovács Katinak új függősége lett a karantén alatt

Nagyon hiányzik a zene Kovács Katinak, aki a koronavírus-járvány idején szinte egész nap kertészkedéssel töltötte az időt, de nem ez az egyetlen változás az életében!
  • Szerző: Doris

Kovács Kati azok közé tartozik, akik meglepően jól bírták a koronavírus miatti önkéntes karantént és bezártságot. Bár az énekesnő 75 évesen is tele van energiával, imád sportolni, de kénytelen volt egy kicsit lelassulni. Most, hogy a járványhelyzet enyhült és sorra oldják fel a korlátozásokat, Kati reméli, hogy hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba, ugyanakkor úgy érzi, csak akkor lesz teljesen nyugodt ő is és a világ is, ha sikerül előállítani a vírus elleni vakcinát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egyelőre remekül viselem a korlátozásokat, igaz, borzasztóan hiányzik a zene. Annak nagyon örülök, hogy a vidéki vendéglátóhelyeken már fel lehet lépni, nekem is nagyon hiányzik a színpad. Ennek ellenére úgy gondolom, csak akkor leszek teljesen nyugodt és a világ is akkor lesz újra a régi, ha sikerül előállítani a vírus elleni oltást. Hogy ez mikor sikerül, azt nem tudom, mindenesetre optimista vagyok” – mondta a -nak az énekesnő, aki ha épp nem a kertben tevékenykedett, akkor egész nap a híradót nézte. Természetesen leginkább a járvánnyal kapcsolatos hírek érdekelték!

„Az tény, hogy sokkal többet nézek tévét, leginkább a híradót. Eszem ágában sem volt pánikolni, azt viszont nagyon fontosnak tartom, hogy tájékozott legyen a járványhelyzettel kapcsolatban. Hírfüggő lettem, de bízom benne, hogy most már egyre pozitívabb híreket lehet majd hallani és olvasni” – bizakodott az énekesnő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?