SZTÁRDZSÚSZ

Megállnak két gyereknél: Kulcsár Edina próbál megbarátkozni a gondolattal

A kismama igyekszik kiélvezni a második, és a tervek szerint utolsó várandóssága minden pillanatát, Csuti ugyanis kijelentette, hogy Medoxnak és Ninának nem lesz kistestvére.
  • Szerző: ripost

Kezd terhessé válni a várandósság Kulcsár Edina számára. A kismama hamarosan világra hozza a második gyermekét, és bár eddig elképesztően energikus volt, most már akadnak gondjai az alvással, a kifulladással és a gyomorégéssel.

Edina ennek ellenére kiélvezi a várandósság minden pillanatát, főként, mert férje, Csuti nem szeretne több gyermeket.

Fotó: Markovics Gábor

„Próbálok is megbarátkozni a gondolattal, miszerint nem lesz többé ebben részem. Csuti egyértelműen kijelentette, hogy két gyereknél megállunk és kész. (...) Már csak pár hét és megérkezik. Egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Sír, mert mindjárt vége ennek a csodás állapotnak, illetve a jelenlegi helyzet miatt. Nevet, mert mindjárt megérkezik a második gyermekünk, a kislányom Nina, akire annyira vágytam már” – fogalmazott a boldog édesanya.

Szép napot mindenkinek.😊 Azt hiszem, beléptem a terhes időszakba.😅🙈 Nem szeretem ezt a szót, mert számomra ez egy csodálatos állapot.🤰🏻Próbálok is megbarátkozni a gondolattal, miszerint nem lesz többé ebben részem. @csut.i egyértelműen kijelentette, hogy 2 gyereknél megállunk és kész.🙅🏻‍♂️😁 Na de visszatérve a babavárásra, már kezd tényleg nehézkes lenni. Nem szeretek panaszkodni, nem is szoktam, de azért már vannak bajaim az alvással, a gyomorégéssel, azzal, hogy állandóan ver a víz, hamar kifulladok és társai.🙈 Arról nem is beszélve, hogy az elején azt gondoltam, hogy Medikénél nem lehet mozgalmasabb kisbabám, de tévedtem. Már csak pár hét és megérkezik.🤗🍼 Egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Sír: Mert mindjárt vége ennek a csodás állapotnak, illetve a jelenlegi helyzet miatt.🦠 Nevet: Mert mindjárt megérkezik a második gyermekünk, a kislányom Nina, akire annyira vágytam már. ❤️❤️❤️

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?