SZTÁRDZSÚSZ

Különleges rituáléval lazítanak a Sztárban Sztár meg egy kicsi énekesei

A Sztárban Sztár meg egy kicsi versenyzői különleges rítusokat találtak ki, amik a segítségükre lehetnek a színpadra lépés előtti idegőrlő percekben.
  • Szerző: bdf

Tánclépéseket gyakorol Kozma Orsi

Ádám Botond duettpartnere, Kozma Orsi minden élő adás előtt elgyakorolja a tánclépéseket és átfutja a dalszöveget is. Mindezt azért, hogy az ország házibulijának műsorvezetője, Till Attila az ő nevüket ejtse ki az adás végén.

„Elég lassan telik az idő, amíg várakozunk a színpadra lépésre, és persze a drukk is nagyobb az emberben. Minél kevesebb idő van hátra, annál jobban izgulunk.

Először magunkban olvassuk át a dalszöveget, aztán közösen is elpróbáljuk. De nem szabad túlgyakorolni sem, mert a végén belezavarodunk, és mindent elfelejtünk... És persze megölelgetem Botit

– vallotta be a %%-nak Kozma Orsi.

Nagy Adri a rajongókat mozgósítja

Nagy Bogi mentora, Nagy Adri különleges rituáléja a közös szelfi készítése, amivel egyetlen célja van, hogy rengeteg szavazatot kapjanak a műsor közben.

A közös szelfi Bogival elengedhetetlen a színpadra lépés előtt, amit beidőzítve posztolok ki a Facebook-, és az Instagram-oldalamra is.

"Ez tulajdonképpen egy szavazásra buzdító poszt, és bizony nagy segítség, pláne, ha a műsor végén mi szeretnénk a legjobbak lenni! Ami még nagyon fontos: a backstage-ben egyszer közösen is áténekeljük a dalt” – mondta el lapunknak Nagy Adri.

A kabaláját szorongatja Varga Szabolcs

Amíg Vastag Tamás tíz fekvőtámasszal melegít a produkcióra, addig duettpartnere, Varga Szabi a talizmánját szorongatja és bízik abban, hogy az erőt ad neki a sikeres előadáshoz.

Van egy kabalám, ami minden produkció alatt a zsebemben lapul. Ez egy nyaklánc, amit még régen a tánctanáromtól kaptam.

"Amikor izgulok, mindig benyúlok a zsebembe, megszorítom, és azt kívánom, hogy sikerüljön jól a produkcióm” – árulta el a %%-nak Szabi.

Kávéval spanolja fel magát Rácz Gergő

Malaczkó Annának elég egy pohár víz is ahhoz, hogy nyugodtan álljon színpadra, Rácz Gergő egy jó feketével kerül formába.

Mindig megiszom egy kávét, hogy kellőképpen tudjak fókuszálni a produkcióra.

"Sok mindenre kell egyszerre odafigyelni: nemcsak a dalszövegre, hanem a koreográfiára, a közönségre, a zsűrire és a kamerákra is. Anna érdekében mindent bevetek! Természetesen a szöveget is átfutom színpadra lépés előtt, de próbálok tudatosan ráhangolódni az estére, és pozitív energiát sugározni Anna felé” – mondta el lapunknak Gergő.

Ökölpacsival oldja a feszültséget Veréb Tamás

Veréb Tamás és fiatal duettpartnere, Fodor Eliza a dalszövegmagolás és a koreográfia gyakorlása helyett megpróbálják lazára venni a figurát. Ez eddig mindig bejött nekik!

Próbáljuk nem túlizgulni a színpadra lépés előtti pillanatokat. Egy laza kézfogással, ökölpacsival oldjuk a hangulatot.

"Így szabadítjuk fel egymást. Mivel mindketten magányos farkasok vagyunk, szeretünk a saját gondolatainkba mélyedni, ezért szinte egymáshoz se szólunk a színpadra lépés előtt” – mondta el lapunknak Veréb Tomi.

Imádkozik a sikerért Nótár Mary

Nótár Mary a színpadra lépés előtt is minden alkalommal elmond egy fohászt, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon az élő show-ban. Az édesanyját gyászoló énekesnő sosem titkolta, mennyire fontos számára a hit. Élete során rengetegszer merített erőt belőle.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?