SZTÁRDZSÚSZ

Laky Zsuzsi szexszel indította be a szülést

A terhesség alatt sok nőnek megnő a libidója. A hazai sztáranyukák várandósan is szívesen összebújnak a férjeikkel!

Sok kismama megtapasztalja azt az érzést, hogy terhessége alatt szívesebben összebújna párjával, mint előtte. Laky Zsuzsi elmondta, hogy gyakran kívánta meg férjét, de így van ezzel a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma is, aki már a terhessége utolsó harmadában jár, de még mindig hatalmas a szexuális étvágya! Legalábbis erről beszélt a műsor második évadának első részében a hétén. Balássy Betty viszont el sem tudná képzelni, hogy a várandóssága utolsó napjaiban a paplan alá csábítsa gyermekei édesapját.

Laky Zsuzsi is vágyott az intim együttlétre terhessége során

Európa szépe 26 éves volt, amikor világra hozta első gyermekét, Lucát. Nem titkolja, volt, hogy nemcsak az ételeket kívánta a szokottnál jobban, hanem az intimitást is.

„Egyébként is aktív szerelmi életet éltünk, de valóban, amikor várandós voltam, még jobban kívántam a szexet. Elég gyakran szerelmeskedtünk, még az utolsó hónapban is össze-összebújtunk. Majd, amikor Lujzival voltam várandós, az utolsó vizsgálatkor a doki mondta nekem: Menjen haza, kapja el az urát, utána hátha megindul a szülés. Bár a szülés nem indult be, de egy nagyon jót szeretkeztünk.”

Balássy Betty csak a második trimeszterben kívánta a szexet

Hamarosan megszületik Balássy Betty és Varga Feri harmadik közös gyereke. Az énekesnő elmondta, hogy bár volt olyan időszaka terhességének, amikor nagyobb volt a szexuális étvágya, azonban most már olyan nagy a hasa, hogy erre gondolni sem tud.

„Amikor már nagyon nagy lett a hasam, akkor még magamat is nehéz volt elviselni! Megőrülnék attól, ha azzal kellene foglalkoznom, hogy hogyan romantikázhatnánk többet. Van olyan szakasz, amikor kívánósabb az ember, de az semmiképp nem a harmadik trimeszterben."

Smaltig Dalma naponta többször is ágyba bújik párjával

A Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik főszereplője, Smaltig Dalma már a terhessége nyolcadik hónapjában jár, de azt mondja, tombolnak nála a hormonok, és a hangulatingadozásai mellett rendkívül megnőtt a szexuális étvágya, olyannyira, hogy naponta akár négyszer is megkívánja a férjét.

Azonban a sok napi teendő miatt a vágyait nem mindig tudja valóra váltani, ezért csak napi két alkalommal jönnek össze a romantikus légyottok.

Ha szeretnéd megtudni, mit gondol a nőgyógyász, olvasd el a %% csütörtöki számát!

És ezeket olvastad már?