SZTÁRDZSÚSZ

Látványos fogyás: mi történt Cseke Katinkával?

Nem hittünk a szemünknek, döbbenetesen lefogyott Cseke Katinka, akit a Pozsonyi Pikniken kapott lencsevégre a Ripost!
  • Szerző: bdf

Cseke Katinka bombaformában van, sugárzott a boldogságtól, és szokásához híven elképesztő energiájával pezsgett az egész rendezvény alatt.

A Jóban Rosszban színésznője sosem rejtette véka alá, hogy hosszú éveken keresztül eredménytelenül küzdött a pluszkilók ellen, amiket állítása szerint boldogtalan házassága miatt szedett fel. Miután világra hozta lányát, Pannát, sokat ült magányosan otthon, unatkozott, bánatát az evésbe fojtotta. Végül hat év után döntött a válás mellett, a történtekről a Micsoda Nők!-ben is beszélt.

„Elkezdtem enni és enni, és megbolondulni. Azt éreztem, hogy ha nem válok el, meg fogok fulladni” – emlékezett vissza a színésznő, aki folyamatosan súlya miatt szorongott. Elkezdte bemesélni magának, hogy a felesleges kilók miatt nem kap több munkát. Mi több, biztosan közrejátszik abban is, hogy régóta nem talál párt magának. Később hiába próbálkozott, nem sikerült lefogynia, majd meg is alázták, ami miatt betelt nála a pohár.

Bár közel 30 kilótól szabadult meg, a szinten tartáshoz nem éppen a legegészségesebb módot választotta. Ugyanis bevallotta, hogy nem eszik rendesen. Később persze rájött, hogy ez így nem pálya, a helyes táplálkozás és a méregtelenítés mellett elkezdett keményen edzeni. Olyannyira komolyan vette a tréningeket, hogy videóra vette őket, és segítségképpen a gyakorlatokat megosztotta rajongóival is a Facebook-oldalán. Bár Katinka sokszor viccelődött azzal, hogy ő nem a türelem, a kitartás bajnoka, mostani fogyókúrája előtt sem volt túl bizakodó, de fotónk egyértelműen azt bizonyítja, hogy fantasztikus eredményt ért el.

Természetesen megkerestük telefonon Cseke Katinkát is. Hogy mit mondott, és az exkluzív képet megnézheted a %% napilap keddi számában.

És ezeket olvastad már?