SZTÁRDZSÚSZ

Lefotóztuk, piszkosul dögös Ungár Anikó

Pozitív kisugárzásával pillanatok alatt levett minket a lábunkról. Majd ezzel a lendülettel sokkolt is, amikor bevallotta, ő bizony már jóval közelebb van a hetvenhez, mint a hatvanhoz.
  • Szerző: bdf

Ungár Anikó sosem tagadta, hogy felmenőinek hála, kitűnő genetikával áldotta meg a sors, de persze ő is rengeteget tesz azért, hogy karbantartsa magát és mindig a legjobb formáját nyújtsa.

„Most már közelebb vagyok a hetvenhez, mint a hatvanhoz. Hogy mi a titkom? Õszinte leszek: nincs. Szerencsés vagyok, mert kiváló géneket örököltem, de az sem elhanyagolható, hogy mivel tizenhat éves korom óta a színpad körül forog az életem, sohasem lustálkodhattam.

Az állandó készenléti állapot, a fittség, a frissesség fejben és fizikailag is mind arra ösztönöztek engem, hogy muszáj odafigyelnem magamra

– magyarázta a %%-nak Ungár Anikó a Fitbalance Zero Gastrofesztivál sajtótájékoztatóján.

„Én már nagyon korán megtanultam, hogy hallgatni kell a testemre és a jelzéseire. Bizonyos kor felett rengeteg tragédiát előzhet meg, ha odafigyelsz a jelekre. Én is ezt teszem, mert szeretem magam, és ez egyáltalán nem szégyen. Nem is öncélú dolog, hiszen ha a rendben vagy magaddal, akkor többet tudsz adni azoknak, akiknek szükségük van rá, a családodnak” – magyarázta lapunknak a bűvésznő, aki bombaformájáért keményen megdolgozik, heti két-három alkalommal edzőterembe jár.

Erről a további részleteket elolvashatod a %% napilap hétfői számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?