SZTÁRDZSÚSZ

Lékai-Kiss Ramóna elárulta a jó házasság titkát: Olykor tányér is törik

Szeánsszal készül a Dancing with the Stars szombati élő adásaira, például pénteken már nem eszik sós ételeket, mert felpuffad tőle az arca. A házasságában ő a vehemensebb, olaszosan él férjével, a profi kézilabdás Lékai Mátéval, olykor tányér is törik, de szerinte a jó párkapcsolat titka a kommunikáció. Lékai-Kiss Ramónával beszélgettünk, nemcsak táncról!
  • Szerző: Ripost

Lékai-Kiss Ramóna az egyik legelfoglaltabb tévés műsorvezető hazánkban. A 7-nek beszélt a Dancing with the Stars-ról és a Ninja Warriorról is. Valamint betekintést engedett féltve őrzött magánéletébe, és így kiderült, hogy Ramóna szerint mi a jó házasság titka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ramóna mindig lenyűgöző a Dancing with the Stars-ban

Ramóna mindig lenyűgöző a Dancing with the Stars-ban (Fotó: Facebook)

7: Férje, Lékai Máté élsportoló, ön egy művészember. Mennyire más a habitusuk?

Lékai-Kiss Ramóna: Hála Istennek, teljesen más a habitusunk! Én a föld felett egy méterrel járok, Máté viszont egy nagyon realista férfi, aki visszahúz, ha kell, én pedig felemelem őt, és ennek köszönhetően kiegészítjük egymást. Én vagyok a vehemensebb a párkapcsolatban, ő a nyugodtabb, ami nekem szintén nagyon jót tesz. Attól függetlenül, hogy más a munkánk, az alapvető értékeink ugyanazok. Ugyanazt gondoljuk a családról, az életről, szerintem így tud működni egy házasság.

R7: Nincsenek is konfliktusok?

L-K.R.: Dehogyisnem! Igazán olaszosan kezeljük őket! A férjem egyszer azt mondta, hogy már megvívtunk pár világháborút, de utána mindig aláírtuk a békeszerződést. Én vagyok a tűzrőlpattantabb, de a szenvedélyes vitáink mutatják azt, hogy nem vagyunk még közömbösek egymás iránt. Az sem lenne jó persze, ha naponta csatákat vívnánk, de olykor nem árt egy konfliktus.

Lékai Mátéval imádják egymást

Lékai Mátéval imádják egymást (Fotó: Facebook)

R7: Mi a jó házasság titka?

L-K.R.: Kommunikáció! Körülbelül öt-hat éve vagyunk együtt Mátéval. Hiszem, hogy egy jó szex húsz év együttlét után, egy fantasztikus beszélgetés és a humor sok mindenen át tudja segíteni az embert. Én ebben a háromban hiszek. Remélem, ötven év múlva arról nyilatkozhatok, hogy most ünnepeltük az 52. házassági évfordulónkat.

A Ramónával készült teljes interjút a 7 kedden megjelent számában olvashatjátok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?