SZTÁRDZSÚSZ

Leleplező videó: Látni sem bírja exét Tóth Andi 

Tóth Andi nem játszotta meg magát a Sztárban Sztár vasárnapi adásában: egyik pillanatban villámokat szórt a szemével, a következőben pedig teljesen figyelmen kívül hagyta exét.
  • Szerző: angie

Tóth Andi és Szabó Ádám két hete a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján vállalta fel, hogy végleg szakítottak. A páros 2018 óta volt együtt, de az elmúlt két évben se veled, se nélküled kapcsolatban éltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Life Tv Karácsony Radics Gigi Vastag Csaba Tóth Andi Talán Attila
Fotó: Markovics Gábor

A mostani szakítás azonban mintha más lenne. Két hónapja már el is költözött Ádám, aki most a szüleivel lakik. A hírek szerint nehezen hozta meg a döntést, de muszáj volt. Azt pletykálják, hogy a viták mérgezték meg a kapcsolatukat, Ádám gyakran volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Úgy fest, végezetül Ádám bántotta meg Andit, aki vasárnap este sem hazudtolta meg magát. A Sztárban Sztár stúdiójában nyíltan vállalta Ádám iránti ellenszenvét.

Alig akart tapsolni exe produkciója alatt, ami egyébként az est első negyven pontját kapta. A fiatalok egész este egy szót sem szóltak egymáshoz, Andi még gratulálni sem akart Ádámnak. Szó szerint tapintható volt a feszültség és a harag, ami Andiból áradt.

Fotó: Sulyok László

Mindezt nemcsak a helyszínen lévők, de az internet közönsége is érzékelte, akik azonnal kérdő, bíráló üzenetekkel árasztották el az énekesnő közösségi oldalát. Andi talán megfontolatlanul, de kendőzetlen őszinteséggel reagált a követőinek.

„Nyilván senki nem lát bele és nem tudja, hogy mi történt köztünk. Ádámnak van egy jó ember, jó kisfiús imázsa, amit nagyon gondosan felépített és továbbra is épít. Én nem tudom megjátszani magam. Ami a szívemen az a számon és az arcomon van. Tarthatjátok jóembernek, de én nem tartom annak. Vannak róla emlékeim tapasztalataim. Sajnálom, ha a Sztárban Sztárban történtek, valakiknek negatívan jött le, de velem nem bánt jól, és nem szeretnék kétszínű lenni. Nagyon kevés ember felé nyilvánulok meg így, de erre rá kell szolgálni. Szakmailag nagyon ügyesen énekelt, de nem fogok hozzá mosolyogni” – jelentette ki Tóth Andi, aki ezen kijelentésével borítékolta, hogy a jövőben sem kíván megbocsájtani Ádámnak.

Szerettük volna megkérdezni a harmonikás-énekes álláspontját is, de lapzártánkig nem sikerült elérni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?