SZTÁRDZSÚSZ

Liptai Claudia menyasszonyi ruhát már talált, de házasodni nem akar

Ugyan boldog párkapcsolatban él, de egyelőre nem tervezgeti az esküvőt. Sokkal inkább új szakmájával van elfoglalva a TV2 mûsorvezetője.
  • Szerző: MMB.

Liptai Claudia élete igazán boldog időszakát éli, hiszen nem csak a szerelem kopogtatott be hozzá, hanem karrierjében is új kihívásokat talált. Gondolatai ezért most leginkább az édességek körül forognak, hiszen cukrászmester párjához hasonlóan, ő is a sütemények megszállottjává vált.

Claudia azonban ebbe is belevinne egy kis csavart, hiszen régi nagy álmát, a ruhatervezést sem adná fel - írta meg a Bors.

Egy éve még skicceket rajzolgattam és ruhatervezésben gondolkodtam, Pankának például fellépőruhát is készítettem, most azonban az édességekre koncentrálok. Szeretnék olyan tortakölteményeket alkotni, melyek hatalmas, esélyi ruhákat formáznak, és igazi nőcis darabok

- árulta el nem mindennapi tervét a TV2 sztárja, aki egyelőre az esküvőt még nem tervezgeti, de egy divatbemutatón azért megakadt a szeme egy gyönyörű darabon.

"Kedvencem a hófehér, 'A nagy Gatsby' korszakot idéző abroncsos esélyi, mely igazi királynői külsőt kölcsönös viselőjének" - jelentette ki a sokoldalú tévés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?