SZTÁRDZSÚSZ

Ez válóok lehet Liptai Claudiáéknál

Liptai Claudia nem csinál titkot abból, hogy a férje, Pataki Ádám nyerésre áll vele szemben a kilók elleni küzdelemben.
  • Szerző: ripost

Liptai Claudia és férje újabb izgalmas témát vesézett ki a Sláger FM-en hallható rádióműsorukban. Ezúttal a fogyásról beszélgettek. A népszerű tévés kifejtette, hogy amíg Ádám gyorsan meg tud szabadulni a felesleges kilóktól, addig neki ez sokkal nehezebben megy. Viccesen meg is jegyezte, hogy ez válóok lehet náluk.

Liptai Claudiáék ezúttal a fogyásról beszélgettek

Liptai Claudiáék ezúttal a fogyásról beszélgettek (Fotó: Sláger FM)

„Lássuk be, az egész életünk arról szól, hogy fogyókúrázni akarunk. Az a változatos bennünk, hogy te tudsz, én meg nem” – mondta Liptai Claudia, akinek a férje, Ádám sem csinál titkot abból, hogy olykor-olykor oda kell figyelnie, mert gyorsan felszaladnak a felesleges kilók.

„Én akkor érzem rosszul magamat, amikor már szinte azt érzem, hogy feszül a bőröm. Az igazság az, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb a felszedett kilókat leadni. Mindig, amikor sikerül kettőnél több kilót leadnom, megfogadom, hogy a későbbiekben is odafigyelek, és betartom a dolgokat, de valahogy nem jön össze” – vallotta be Pataki Ádám. Ám Claudia egészen máshogyan látja ezt.

„Nálad ez egy komoly elhatározás! Az lesz az egyetlen válóokunk, hogy te pofátlanul gyorsan le tudsz fogyni. Úgy fogysz le, olyan kitartásod és önuralmad van, hogy az már szinte gyűlölni való. Ezért embereket biztosan megvesszőztek a középkorban” – reagált a színésznő, aki viszont bevallotta, hogy nincsen semmilyen önuralma, nem tudja megállni, hogy ne egyen este.

„Mindig azt hiszem, hogy meg tudom állni, hogy már nem eszem többet, kibírom, hogy este már nincs kaja. Aztán mégis, jön az a kiflivég és a kolbász. Semmi önuralmam nincs, ha a kilókról van szó” – árulta el az ÉdesKettesben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?