SZTÁRDZSÚSZ

Luxus Vivi túltolta a gyémántot, így áll az oltár elé

Vasvári Vivien nem spórolt semmit. A szőkeség testét gyémántok díszítik majd esküvőjén. Sőt még milliós szentképet is rendelt Moszkvából az ortodox esküvői szertartásra.
  • Szerző: RIPOST

 

Néhány napon belül másodszor is férjhez megy Vasvári Vivien, aki gyémántokkal kirakott combkötőben áll majd az oltár elé a nagy napon, írja a Bors. Vivient és gyereke apja, Fecsó vasárnap ortodox keresztény szertartáson házasodnak össze. 

"Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak.

Sokan azt hiszik, hogy magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott éle­tet élek.

Nekem ez a kötelék szent és sérthetetlen lesz az idők végezetéig, hitem szerint a halálunk után, a mennyekben is várni fogunk egymásra, hi­szen Isten színe előtt mondjuk ki azt a bizonyos igent. Az esküvő azonban nemcsak az igen kimondása miatt fontos, hanem hogy a családunk is áldást kapjon: ilyenkor egy ikont szokott megáldani a ceremóniát levezénylő vallási vezető, ezt mindenki magának viszi. Egészen Moszkváig mentünk Fecsóval, hogy megtaláljuk a megfelelőt. Általában ez egy kis kép, amin Jézus és Mária szerepel, de mi szerettük volna megadni a módját: értékes, faberakású, aranyszegélyes képet választottuk, ez védi majd a családunkat"– mesélte a lapnak Vivi, akinek pénteken lesz a lánybúcsúja. 

"A készülődést Fecsótól külön tervezem, azt szeretném, hogy csak az oltár előtt lásson meg a visszafogott Diora ruhámban. A menyasszonyi ruha legyen meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy a templomba egy nagyon visszafogott darabot választottam: nem lesznek kivágások, sőt még a vállam se lesz kint" - mondta el Vivien.

 

És ezeket olvastad már?